Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én eszem gombát, ha fehérje, ha nem! Mivel nem állati fehérje, így nem fogom feltétlen fehérje napon enni.
Nem rondít bele a fogyimba, és különben is derótom van a pusztán paradicsomos tésztától, kell rá valami, így a gomba szokott rá kerülni. És nem garázdázik :).
Mostanában nem is ettem gombát!
Pedig imádom!
Na majd pénteken.
Mert hogy fehérje napom lesz.
köszi gyöngyös.
gombáról amúgy nagyon megoszlanak a vélemények. Mindenhol mást lehet olvasni róla. Lényeg, hogy nem hízlal :)
Sziasztok Lányok!
Szeretnék eloszlatni egy tévhitet:
A g o m b a növényi fehérje, melyet 90 napos esetén csakis fehérje napon fogyasztunk!!!
Kicsit utána is néztem:
...A gomba mint táplálék megfelel a korszeru táplálkozás alapelveinek, amennyiben jelentos a fehérje, vitamin és rosttartalma, zsírokban pedig rendkívül szegény.Szénhidrát tartalma fajonként eltéro mennyiségu. A világszerte termesztett mintegy 20 étkezési gomba táplálkozási értéke is széles skálán mozog, ezt demonstrálja ashiitake és a fafülgomba összehasonlítása a Kellog flake-kel és a hamburgerrel három külonböző megközelítésben..... (KÖZPONTI ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI KUTATÓINTÉZET TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM eloadásainak rövid kivonatából idézet)
De lehet, napi egyszer :))). Tudom, tudom, tudom nem kéne, dehát ugye néha muszály megerősítenem magam.
De nem kenődtem el, érdekes módon, most bele vagyok törődve, hogy ez van.
"örökké nem eshet!" :D Honap majd jobb lesz.
Ok, rám is! :)
Volt, a diéta elején, hogy azt hittem degeszre ettem magam pl. szénhidrát napon, és majd másnap jól el fogok keseregni, mert híztam. És nem...hanem 1 kg lement... szóval nem értem én ezt. De tényleg, aki érti, az dobjon rám is egy privit :D.
Alig ettem :((((, valami van a levelgőben, megátkozott valaki?? Hehe, tiszta hüle vagyok.
Lehet az a baj, hogy alig ettem... De éneztmárnemértem :D.
Hát passz, nem hiszem hogy a túró hizlaló hatással lenne.
Nem ettél nagyobb mennyiséget, mint szoktál?
Nekem már muszály ennem, mert korán indulok :(( és teli pocival nem jó.
Viszont nagyon mérges vagyok, híztam. Szerintetek a túró??
Jelentem éhes vagyok!
Még egy óra délig......
Jó reggelt, jó reggelt :).
Szép keddet (még csak kedd van :-(((( ). mindenkinek.
Good morning!
Micsodaaaaa??? Hová tűnsz Monltak??? ráadásul 1hétre??? ;I
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Szép napos harminc fokos napsütéses napot és jó diétát:))
Pusszantok mindenkit. Kicsit eltűnök, de egy hét múlva itthon leszek:)
Hoxát megkérem, hogy törölje a fabtkát és az egy hét alatt kitalálom az utódját. De az, már nem fabatka lesz.
Most hogy így mondod a kukos rizs is nagyon tuti!
Reggel a fenének volt kedve megcsinálni, inkább a krumplipüré (zacsis). :))))
én rizsolázom....
amúgy jó reggelt banyekok :)
Jó reggelt a kollektívának!
Szép szeles, napos reggelt!
Keményítő nap rengeteg krumplipürével. Jaj....
Párom vesszőparipája
egyelőre, egyenlőre... Mindig egyenlőre-t használok, most már, hogy tudom a két szó közötti külömbséget, így juszt is :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.