Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Lehetsz is büszke a csemetédre! :-)
Kéz és lábtörést neki :). Úgyis sikerülni fog. Te meg kedves Anyuka, ne tessen halálra izgulni magát, mert az negatív érzés :(, és csökkenti a légkör nemtudom milyét. Tudom hogy valahogy így van, a lényeg, hogy izgulás helyett, inkább szeretettel telve gondolja fiad sikerességére. Sokkal többet segítesz Neki vele :D
Milyen süti lesz?
Nekem dolgoznom kéne... de már visszaszámolok, kevesebb, mint egy óra van hátra, de 2 óra múlva már a párom is láthatom. Nagyon nagy beszélgetésre számítok...
Jaj köszi! Jóval jobban vagyok :), reggel meg akartam halni, vírus és némi magamba folytott indulat. :), de már jól vagyok köszönöm szépen :).
Aha, megint teleírhatjuk, 22-ig itt vagyok :D.
Szia Faw! :-D
Jobban vagy? Teleírjuk megint? Holnap a csajok nem győzik visszaolvasni... :-D
Na jó, csak vicc volt.
Igazából lenne is dolgom, sütit akarok sütni holnapra, ilyenkor, miután az aprónépet ágybadugom, könnyebb az ilyesmit csinálni, és mivel holnap lesz a kicsi fiamnak az utolsó vizsgája, ma este sem tudnék aludni. :-)
Szia Zsibi!
2011-es hozzászólásban van, kicsit bonyolult, de tudod mit? Bemásolom ide. Aki olvasta, attól bocsi, mert kicsit hosszú:
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, nem tudom, mi tévő legyek.
Annyira klassz ez a diéta, még soha nem találkoztam ennél "betarthatóbbal", és most (nehogy szerencsém legyen vele) nagyon kezd balul elsülni a dolog. :-(
Az a nagy helyzet, hogy nekem pici korom óta fehérje-érzékenységem (allergiám) van. A lényege, hogy a szervezetem nem, pontosabban nagyon nehezen, lassan bontja le az állati eredetű fehérjét. Amikor az a szervezetemben felhalmozódik, akkor csalánkiütéses leszek. Gyerekkoromban lépten-nyomon elkapott, ahogy telt az idő, egyre ritkult, de nem "nőltem ki" igazán. Egy-egy ilyen csalános időszakkor diétába fogok: semmit nem eszek, amiben csak halvány nyoma is van bármi állati eredetűnek. Van, hogy egy hét alatt elmúlik a csalánosságom, van, hogy egy hónap is kell hozzá. Amikor elmúlik, szép lassan újra ehetek mindent. Ha nem kezdenék el fehérjementes-diétát, nem tudom, mi lenne, mert odáig még sosem jutottam el. Szombaton a fehérjenapot már csalánosan kezdtem, aznap délután már szörnyen éreztem magam, ma már nagyon szenvedek. Nem tudom, merjem-e folytatni ezt a 90 naposat... :-(
Igazából a csalánt kibírom valahogy, de nem tudom, ez mégiscsak egy jelzése a szervezetemnek, hogy gáz van, és nem tudom, ha figyelmen kívül hagyom, lesz-e ezen kívül (kiütésen kívül) más probléma is.
Azt gondolom, más diéta után kellene néznem. Van ötletetek? Javasoljatok bátran, mert nem vagyok valami nagyon informált. Majd olvasgatok én is azért.
Előre is köszönöm mindenkinek az ötleteket! :-)
Már jöttem is dolgozni... szerinted? :)
Már nincs lázam, a torkomat ugyan érzem, de már nem fáj, a fejem még kicsit... Nade ez nem panasznap!!!
Jól vagyok köszönöm :).
Pusz minden kis aggódó szivecskének :)
Semmi.
De most annyi a fusi meló, hogy remélem 2 hétig nem is lesz. :))))
Máskor meg hogy figyelném a telót....
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.