Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Majd eszek azt is. :-)
Ha tudnád, mióta Faw' felrakta ezt a receptet, ez után vágyakozom... :-D
Könnyen beszélek, mert most nincsenek csalánok... De ma már nem lesz több husi, se tejtermék. Csak sali. A többit szépen beadagolom a fagyasztóba, abban is kell lennie valaminek. :-)
Megnéztem a képeket is. :-D Klassz lehetett... :-D
Sziasztok Csajszikák!
Köszi a tegnapi kávés-complettás tippeket, és bocsi, hogy nem hamarabb, a gyerkőcök lebetegedtek. De most már jobb. Faw', ma megfőztem a túróscsibét ebédre, csak nem csibehusiból, most szenvedek, mert úgy jóllaktam, pedig nem is sokat ettem, de ettem hozzá salikát. Nahát, mindenkinek ajánlom, mert szupernagyonfincsi lett! Az ám! Most mennem kell egy percre, mert a lánykám nyusziskakaót kér, de utána megkeresem azokat a híres képeket baltástól, kezestől, mindenestől! :-D A Fabatka utódját úgy találjhátok ám ki, hogy nekem a főváros rettentően messze van, nagyon kiesik, pedig egy kis fabatkás játékba én is beszállnék. Na, lecke feladva! :-) Még gyorsan leírom, hogy találtam ki ösztönzést: ugye a nagy bűnözések után nem mertem mérlegre állni, hát nem is álltam. Most már nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mennyit mutatna, de most már csak azért sem állok rá, csak szemezek vele messziről. Pedig már megöl a kíváncsiság. És ugye még mindíg jobb, mintha az éhség ölne meg... :-) Szóval fogyózok ezerrel, és sasolom a mérleget. Messziről. Nálam ez nagy szó, mert eddig naponta minimum háromszor álltam rá. No, talán majd a következő gyüminap után... Pá, megyek kakaót keverni, de mindjárt itt leszek! :-)
:DDD
Mikor jössz vissza a nyaralásból :DDD
Nekem dettó. 4-5 bűnmentes nap, 2-3 bűnözés. Eredmény NULLA!
Szóval jöhet fabatka utódja! :) ...bár én a nyaralás alatt tuti fabatka-utód mentességet kérek! :)
Na jó van, akkor nekem van férfias kezem, mert ahogy ránéztem a képre, egyből ránéztem a saját kezemre és megállapítottam, hogy olyas forma. Nnnna
De mondjuk ez nem mérvadó.... Hmmm hivatkoznék itt elsősorban az erős szemüvegemre... khm
mercsak
előzőt is te találtad ki :-))
Milyen diétát? DDDDD
Persze hogy nyomom, de kitalálhatnád az fb utódját, mert így az isten nem tart vissza a citromos nápolyitól. :))))
vazz ne mán, ha tüzifa leszek, akkor simán eltudjátok lopni a bébit hát hogy fogom így megvédeni?
Nyomod a diétát te nő?
Nálunk is teljesen ugyanez volt a helyzet!:)
Utólag már majd nem lesz gáz, elhiheted, ha ez most még nem is olyan sokat segít!
Bizony hogy terror!
Mikor lesz az a dög államvizsi?
Péntken?
Minket is szivattak előtte, aztán nagy kaki volt az egész.
Ilyen-olyan szigorú elnök meg minden. Lótúrót!
A felén bent sem volt, a tanáraink meg tök rendesek voltak. :)))
No para!
és Pistire szavaztam (Jay hapsija :) ő volt a nagy favágó :)
de azt én sem figyeltem meg, hogy nőies-e a kéz... na mindjárt... :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.