Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia bb.
Nem is olyan borzaszto ez a fogyokurás modszer,csak a gyümi-napokat rühellem már kissé...A legjobban a szénhidrát-napot kedvelem...:)
Tényleg nem kell éhezni,most is ugy jol laktam ,mint a duda/protein-nap/pedig csak az adott mennyiséget ettem meg.Hát a kitartásom azelött nekem sem volt a legjobb,de bizom abban,hogy most éhezés nélkül is sikerülni fog.:)Hajrá mindenki:)) Szia,majd irok még...livi
Jaj hát fent vagyok én is?? Remélem sok új meló lehetőséget is teszel fel, miután a főnököm rám talált :))
Érdekes Pitz hátamögött az a kéz a baltával :D
haligali Mindenki!
Itt vagyok, csak tegnap állt a bál itt bent. Valaki elsikított a főnököm üzletéből párszáz ezret, aztán idegbeteg volt egész nap.
Viszont privcsi is nagyon szerencsétlen vagyok, mert az unokatesóm a hétvégén akar elbútorozni (részben hozzám) a férjétől bameg... Jövő héten meg már én utazom, szóval valszeg nincs más választás :(( és ezesetben a hoxa buliba sem tudok menni :(((((((((
Reggelt Csajok!
'szti tényleg nyomás tanulni :))
Jay baby, láttam a fabatkás képeket :)))), jó buli lehetett :).
Szamóca, hogy haladol?
Zsibi merre van?
Molntaknak is szijam :))
+ többiek, akiket kihagytam - nekik is kellemes reggelt :).
Nah kissé zizzent vagyok :), de sevész, megszokhattuk tőlem.
Oké bocsi négy kép, no de látod hogy az nem mind:) Tudtam én, hogy dugdosod a többit:))
Ne vágd ki a tető ablakon, mert drága a lapitopi is meg drága az üvegeztetés is:)) Hihi inkább tedd ide fel őket, csak előtte lazíts, szívj el egy cigit igyál kis kávét és utána próbálkozz:)))
Ja még 13 képem van, de ha ennyiszer hibát ír ki, kivágom a lapi-topit a tetőablakon!
Az meg drága mulatság lesz. :))))
Ad egy 4 kép van fent.
Kettő már tiszta ideg voltam mert amikor a főnökasszonyos képet akartam felépíteni, a másikat közölte ez a dög, hogy hiba a feltöltés közben, aztán a következőnél is, meg még vagy 5X, képzelheted hogy kitört rajtam az ideg. Qva ADSL, vagy nem tom mi volt a hiba, ma újra próbálkozom.
És a bébit sem tette fel porkajálás közben. :(((
háj bébik:)
Ne ba Jay, csak három kép van? Azt hittem legalább lesz vagy sok nagy csomó. De csak három????
üdv mindenkinek!
Láttam a Jay által feltett képeket....Jaybébi! Mindenkit riogatni akarsz? :))))))))))
Hát én szoktam tenni, mert feketén nem tudom meginni :(. Viszont leájulnék a székről, ha nem innék... :).
Fehérje napon meg tejjel avagy tejszínnel iszom. Jah tudni kell, hogy csak reggel iszom kávét. Akkor meg asszem belefér :D
Igaz. :-)
Ettem ma egy csomó cseresznyét ebédre.
Más:
Lehet a kávéba Complettát tenni (vay hasonlót)? Mert édesítővel lehet inni, azt tudom, de a Complettáról, vagy hasonló nem tej alapú kávékrémporokról nem tudok semmit. Igazából koffeinmenteset szoktam inni, de úúúgy szeretem az ízét, és hát azzal a kiskanálnyi Complettával az igazi. Csak kávé édesítővel...?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszi! :-)
Ne is mondd, 2 órája vagyok itt, de még be sem értem, máris majdnem leharapta a főnöknőm a fejem. Majd két másik csajjal egymásra néztünk és kifakadt belőlünk a nevetés... Ugye tudjátok mire tippelünk mi a baja. Érdekes, én miért is nem vagyok hisztis ugyanazon okból? Hah...
No mindegy, halom meló, és csak jönnek, mintha ingyen osztanánk valamit... :)
Én meg haza akarok menni!
Most!
Még egy óra.....
Csajszikák, nem lehet rögtön gyüminappal kezdeni?
Most semmi más nem esne jól. Ne használjam ki a lendületet?
Cijasztok!!
Nah a keddet én is per pillanat! MOst meg nem tudom mi van, álmos vagyok, fázom, aludni akarok... :(. Úgy fogok visszamenni dolgozni, mint akin átment az úthenger :).
Noh, szép napot nektek :).
:-D
Lányok, reggeliztem ma egy marék cseresznyét. Aztán később ittam egy kávét édesítővel, igaz, completta is volt benne, úúúúgy kínált az anyukám, nem bírtam ellenállni. Complettát lehet a kávéba tenni? Ha nem, akkor nem teszek bele többé. Most magam mellé vettem az ásványvizes flaskát, ma ledöntöm az egészet. :-)
Úgy néz ki, elkezdem, belevágok újra, most kedvem is van hozzá, talán eléggé el is határoztam magam. Igazából napok ótas kacérkodom a gondolattal, és reggel a hűtőből rámkacsintott a cseresznye. :-)Először csak visszanéztemrá, becsuktam a hűtőajtót, de azon meg támasztják a mágnesek a kilencvennapos leírását, így inkább vissza kinyitottam, és belemarkoltam a cseresznyébe. :-)
Így kell ezt csinálni, nem igaz? Mire várjak? A nap is olyan szépen kisütött. :-)
Jóóóó regggelt lánykák:)))
Kedd van, úgyhogy ne utálkozzatok a hétfő miatt :)) Gyümi nap király:))
Jóóóóóóóóó reggelt!
hihihi kimaradt a hétfő, hihihi legalábbis nekem.
Most a keddet utálom! :)))
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.