Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Jó reggelt mindenkinek!
Hétfő brrrrrrrrr
Ilyenkor mindig egy narancssárga-feket kövér macska jut eszembe aki a mérleggel is hadilábon áll. :))))
Lekéstem a búcsút... :((( halom melóm volt, de ahogy a főnököm lelépett, mert csak 5-ig ette itt a penész, elmúltak az ügyfelek, nem jönnek :))), de legalább tudtam kajálni végre :D
Naszóval azért írok, hogy kellemes hétvégét kívánjak :).
Nagyon jó hétvégét mindenkinek!
Zsibi egyél csokit! Helyettem is. :))))
Menjek a géppityuval? :)))))
Vagy valami speckó délamcsi méreg kéne, azt még ki sem tudják mutatni a vizsgálatnál. :))))
Nyuj Pucóka!
Reméljük a legjobbakat :). (olvastam a naplód, bár nem szokásom, de most rákattintottam... véletlen)
Majd gyere, ha lenyugodtál :)).
Hi Everybody!
Épp idegbeteg vagyok, szóval még kell egy fél óra, hogy lenyugodjak!
Még jó, hogy péntek van. Holnap már hoznám a TNT-t. Ha meg nem előz, és ki nem rúg!
na megyek lenyugodni...
Kiről is beszélünk :-))))))))))))??
Már elfelejtettem, hehehe. Szóval ennyit erről a témáról :). A cikk készülget, de baromságokat nem akarok felrakni, amolyan vallásos szövegelést... Szóval még keresgélek :).
Hát bizony bizony. Úgy látom Te meg én messiázsként várjuk a pénteket. Habár nekem még hátra van az eégsz nap :(, 23-ra fogok hazaérni és még a főnöknőmet is el kell viselnem... Nyuuuj
Nekem is fehérje napom van, de túrós csirkét fogok enni :), maradt a hétfőiből vagy mikor volt... szóval múltkorból :).
Vacsira, meg veszek egy fél adag hagymás csirkét a kínaiban :).
Jó reggelt a 90 naposoknak is :D.
Naná, hogy túlélted :), bár nekem a lénap könnyebben ment, mint a gyüminapok. Majd kíváncsi leszek, hogy neked milyen lesz :).
Persze csak akkor ha nem marad más lehetőség.....
De kezdem úgy látni, hogy nem.....
Jaj amúgy nagyon jó péntek reggelt mindenkinek!
Péntek, péntek, péntek! :))))
És ma benyomok egy csomó tejfölt, mert fehérje napom van. bibibibi Imádom a tejfölt (is). :))))
Hát ebben biztos vagyok, hogy megszívja, én mivel nem átkozom meg senkit, így nem is pattannak vissza rám az átkok. :). Élem életem boldogan :D.
Hihi, TNT, méreg, géppityuka, fizikai aggresszió :)))) hihi , jóóóó :D.
Megszívja tuti, a csúnya dolgok lepattannak rólunk. :))))
Ha mégsem Zsibi hozza a TNT-t, Bige a mérget, én meg a géppityukat, azt elintézzük fizikai agresszióval. :))))
Dehogy égetted be magad! Ez olyan mondat volt, ami Jay kérdésére is válasz lehetett, és a Tiédre is. Épp néztem, hogy "passzolt" oda is. :-) Úgyhogy fórumozz csak nyugodtan, én megengedem. :-)
Ha jót akartok derülni, olvasgassátok a "Gyerekszáj" nevű fórumot (vagy valami ilyesmi). :-)
Egy kicsit elbeszéltünk egy más mellett... :-)
Én Jay kérésére keresek sütiről képet, pontosabban majd torta lesz. A Te kérdésed sajna elkerülte a figyelmem, bocsi, mert közben másik fórumba is írtam. Nem tudom, hogy szőke vagyok-e, van, aki szerint igen, van, aki szerint nem. Olyan a hajam, hogy valamikor szőke volt, aztán bebarnult, így most a leghatáresetebb: sötétszőke, vagy világosbarna. Bent a fejemben vagyok időnként "szőke", de van, amikor nem is szőke, hanem inkább "sötét". :-) Magamról egyébként nem akarok képet föltenni, mert nekem nem tetszik.
Naná, hogy szeretném! De nem válaszoltál, szőke vagy vagy "szőke" vagy?
Nekem is van fent képem, szerintem sok is :).
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.