Kényszeres evés (beszélgetés)
na azt én is kip´robáltam,de hála istennek egyedül álltam le vele!!teljesen lelassultam töle!!!na akkor fordultam be teljesen,amikor azt szedtem!!!
elhiszem,hogy neked ez segitett,de csak ideig-óráig,s ezt te is látod most!!!nem akarsz szakemberhez fordulni???
Én is kövér kislány voltam...
A szüleim sokat vártak tőlem. Ez is ok a szakemberek szerint.
Nálam a kényszerevés mellett egy időben más is volt amire nem vagyok büszke..
Bizony az.
Olyasmiket írtak az okosok,hogy a családi háttér és környezet miatt alakulhat ki. Teljesítménykényszer miatt is stbstb.
Á Őt soha nem bántanám:-D
Én mindenféle stresszre így reagálok. Mondjuk magánéleti nem nagyon van.
na ez nem rossz ötlet,mielött a férjedet ütöd vered:-)
én is a stresszre reagálok így,de csak a magánéleti stresszre!!!ha a munkában van stresszem iszok egy fröccsöt meg elszívok egy cigit!
Sokmindent olvastam erről. Én spec a stresszre reagálok így. Azt hiszem.
Gondolkodtam, inkább felszereltetek a férjemmel egy homokzsákot. Inkább azt üssem-rúgjam-harapjam minthogy elpusztítsam fél óra alatt a család havi élelemkészletét:-D
Sziasztok!!!
sajnos nálam is sokszor elöfordul,hogy addig eszem,ameddig bírok és rosszul nem leszek!!!!mondjuk ez nem minden napos ,de akkor utána neki állok duplán tornázni:-)
meg most már elég régóta gyümölccsel nassolok,igaz megeszek belöle több kilót naponta,de legalább nem hízok!!!a baj csak az,hogy ennek a kényszerevésnek az okát kéne megtalálni,ami persze csak pszichés!!!!
Ugyanígy vagyok.
Ha lelki bajom van vagy ideges vagyok akkor én falok. Sokat és gyorsan és mindent. Nincs mérték. Másnak ilyenkor összeszorul a gyomra, nincs étvágya az idegtől.
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Tippek, módszerek kényszerevés ellen?
- Bulimia, kényszerevés legyőzése