Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetés)
Ebből a tésztából Kenyeret vagy süteményt sütsz?És a kis kanál cukor és só az a pici mokkás kanál?
Köszi
Sziasztok! Szia!
Lehet, hogy kevés volt a folyadék. A morzsálódás nem a gép hibája, hanem a recepté (szerintem).
Én a szomszédét kértem kölcsön és azzal nagyon morzsálódó a kenyér.
Vajon ez mitől lehet?
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen ez a Tesco-s kenyérsütő gép, jó kenyeret süt?
Maximum hány dekás kenyeret lehet sütni benne?
Hááát...
Nekem is van egy tartalékba, mert mikor az egyke beadta a kulcsot, nagyon hiányzott.:(
Az nagyon jó ár!De addig nem vennék másikat,amíg nem látom,hogy mi lesz a régivel,mert még bőven garancián belül van.
Bár őszintén szólva mostanában megfordult a fejemben,hogy jó lenne egy tartalék gép...:)
Hááát részvétem:((
Szerintem, nekik is egyszerűbb lenne cserélni, mint annyi mindent megszerelni. Az a baj, hogy közben neked nincs géped, míg ők döntenek
Nem tudom,állítólag sokmindent kell benne cserélni.Azt mondták a szervízben,hogy elküldték a listát a gyártónak a cserealkatrészekről,de még nem érkezett válasz,hogy küldenek-e alkatrészt vagy cserélik az egész gépet:(
Egyelőre maradunk a bolti kenyérnél,de már annyira elszoktunk tőle,olyan furcsa...Mindig elfelejtek venni:)
Oh Te szegény!:((
Mi baja van? Meg tudják javítani?
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Sütireceptek kenyérsütőhöz
- Egylapátos kenyérsütőgéphez milyen recepteket ismertek?
- Van valakinek Orion OBMD-1401 típusú kenyérsütőhöz receptek?
- Kipróbált és bevált recepteket írnál Moulinex Uno OW310131 kenyérsütőgéphez?
- Mulinex kenyérsütőhöz bevált recepteket szeretnék, tudtok segíteni?