Kedvenceim a kaktuszok (beszélgetés)
Az jó. Ti amúgy hol tartjátok? Napon? Kiteszitek az udvarra? Vagy csak ablakban van?
Hazahoztam tegnap az összes kaktuszt :D
Majd teszek fel képet.
Remélem, beférek én is a táborba.
Sziasztok!
Beléptem én is a kaktuszosok világába. Pár példányom akad. Talán olyan is lesz, ami eladó vagy ajándékozási sorba kerül.
Most voltam otthon a szülői háznál és el is terveztem hogy hozok haza kaktusz fiúcskákat de hát otthon hagytam az összese :S
Pont tegnap virágzott először az egyik levélkaktuszom!:)
Tettem róla egy képet a kertesnaplómba.
Ó, hol vagytok katuszosok? Virágokkal mi a helyzet?:D
Ó, az nagyon nem jó! Nekem hál'Istennek mind jól vannak, vagyis 2-n vannak lapos tetvek, de permetezem őket, remélem hamarosan elpusztulnak. Ma reggelre az egyik nagy kaktuszkám csodásan virágba borult:) Várom a többiek virágzását is. Úgy tűnik a Sub..ral tápoldat jót tett nekik nagyon:)
Nekem összesen 2 db kaktuszom élte túl a költözést. Úgyhogy sok jót nem várok tőlük az idei nyáron :S
Merre vagytok kaktuszosok? Hogy állnak a virágjaitok? Nekem virágozgatnak szépen a drágáim. Van aki talán most először fogja a bimbóit kibontani:)
2 kaktuszkám a hideg ellenére virágzik, 1 tolja a bimbóját:) Tápoldatozom őket 1000-rel, hogy bírják ezt a változékony időjárást:)
Kikerültek a kaktuszaim a balkonra, átültettem amit kellett. Az egyik virágzik, egy másik, amelyik még nem hozott nálam virágot, most bimbós :-)
Nekem is van ami átültetésre vár, de csak költözés után ültetgetek már :)
A kicsiket tegnap kiraktam, majd jövőhéten ültetgetem át amelyiket kell, vagy majd ma délután. A nagyok még bent vannak, mert nem volt még időm áthozni őket.
Folyamatosan rakosgatom ki őket,3-4-et naponta,amelyiket kell átültetem,rendbeszedem.
Már csak a legkisebbek vannak bent.
Én holnap rakom őket ki:) Már várom meg szerintem ők is:):):):)
Még nem, de már én is nagyon gondolkodom rajta, valószínű a hétvégén kirakom őket :-)
Kipakoltátok már a kaktuszokat?
Nagyon helyes!:)
Én is csináltam végre képeket!
Én is tettem fel egy új képet a kicsi virágozni fog :)
Jaj de szuper, van róla képed? :)
Most már hetente kétszer locsolom őket,a korán virágzóknak már jön a bimbója is!:)
Én is locsolom már őket :)
Locsolom,de azért még csak óvatosan!
Én az erősebbeket szeretném már március végén kitenni a nyaralóhelyükre.
Ja, így már értem! Már elkezdted őket locsolni? Az enyémek még a hüviben lesznek 1-2 hétig.
Bocs!Az akartam írni hogy nem viselte meg őket a lo csolás hiánya!
Úgy látszik engem viselt meg valami!:)
Mit jelent, hogy megviselte őket? Mit látsz rajtuk?
Elkezdtem kipakolni az ablakba a kaktuszaim.
Szemlátomást viselte meg őket a locsolás nélküliség.
Nagyon jó lenne ha már jóidő lenne!!!
Lassan majd kipakolgatom az ablakba a kaktuszokat,és el is kezdem locsolgatni.Pár hét múlva meg jöhet a tápoldatozás.
További ajánlott fórumok: