Kedvenceim a kaktuszok (beszélgetés)
Igen sajnos ezzel a típusú kaktusszal ez van, nem lehet sokáig élvezni ezeket a csodaszép virágokat.Most épp nekem sem virágzik egy kaktuszom sem, de remélem amik most még bimbóval rendelkeznek, ki is nyitják majd őket, sajnálom nagyon, ha egy bimbó nem nyitja ki a virágját, igyekszem a legjobban odafigyelni ezen kaktuszaimra, mert legalább ezek kis örömet okoznak a mindennapokon, ha kivirágoznak, s a munkámnak ezáltal megvan a gyümölcse.:-)
Biztosan nagyon szép virága volt a te kaktuszodnak is.:-)
locsolom, de csak ritkán. 2-3 hetente.
nem hiszem....
valószínű inkább, hogy az összes tényező együtt nem tetszik a kaktusznak.
lehet, hogy télen kevés fényt kap, túl meleg van, vagy nyáron nem jó helyen van....
nem tudom. az enyéim nagyjából jól lehetnek tartva, mert virágoznak....
nekem virágoznak évente általában kétszer, kivéve idén, mert most csak egyszer virágzottak.
mindig alulról kell locsolni, télen is világos helyen tartani, nyáron mehet a napra, de ne egész napra, csak a nap egy részében.
te hogy tartod?
Mert eddig még nekem nem virágzott és nem tudom hogyan lehetne kivirágoztatni!
Csaby96
Nekem van ilyen.
Miért kérdezed?
Ki ismeri a (lobivia silvestrii)???
Vagy ki nevel????
nem nőnek folyamatosan, mint minden más virág időszakonként növekednek.
idén az enyéim nem virágoztak (2 van), de tavaly sok és nagy virágai voltak. nagyon szépek voltak.
az enyémek pirosak. :-)
Nekem van ilyen, de azt nem állítanám, hogy ismerem is. :-)
Miért kérdezted?
További ajánlott fórumok:
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- Hány napló van a kedvenceidben?
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?
- 2 tagot kivettem a kedvenceim közül..
- Eddig se voltak a kedvenceim, de mostanra rühellem a...
- Facebookon a kedvenceimet elrejtettem, hogy ne lássák, de én sem találom, hogy állíthatom vissza?