Kedvenc idézetek (beszélgetés)
Ha ezt a mondatot mégegyszer elolvasom valahol....tényleg elhiszem!:)
Ha valakit sehogy sem tudsz kiverni a fejedből.. akkor talán ott kell lennie
Mindig is álmodozó voltam, és az is maradok, még akkor is, ha tudom hogy lesznek olyan idők, mikor ez az élet nevű dolog majd térdre kényszerít
:)
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus. Hát ez vagy te.
"Aki szeret, nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja,
hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád,hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül. Csak azért, mert szeret :)) ♥♥♥
A bizalmat a tettek és a gesztusok alkotják, nem a szavak, vagy az üres ígéretek!
"Csak olyat mondj, amit valóban úgy is gondolsz. Az élet rövid, nem szabad tönkretenned azzal, hogy folyton a következményeken aggódsz. Teljes, intenzív és boldog életet kell élned, akár egy nyitott könyv, amely elérhető bárkinek, aki bele akar olvasni."
Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük.
Azzal, hogy éljük az életünket, egyre a halál felé haladunk. De ez csak egy a rengeteg igazság közül, amelyet meg kell tanulnunk. Naoko halálából a következőt tanultam: semmilyen igazság nem vigasztalhat abban a fájdalomban, melyet a szeretett lény halálakor érzünk. Nincs az az igazság, őszinteség, erő, kedvesség, amely kigyógyíthatna a szomorúságból. Nem tehetünk mást, mint túléljük valahogy a szomorúságot, tanulunk belőle valamit, aztán rájövünk, hogy amit tanultunk, annak semmi hasznát nem vesszük a következő, váratlan ránk törő fájdalommal szemben.
Murakami Haruki
Adj számot magadnak minden nap, még mielőtt a számadásra hívnak, mert váratlanul jő a halál, és számot kell majd adnod tetteidről!
Baháolláh
"Az a legfontosabb, hogy élvezd az életet, hogy boldog légy - ez minden, ami számít."
Audrey Hepburn
"A legnagyobb dicsőség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni." -Nelson Mandela
bocsi.látom ez már volt:)
'A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak egy olyan világban, amely próbál olyanná formálni, mint a többiek.'
“Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy. ”
(Dennis Wholey)
Megtörtént, sőt indigóztam is! :)
“Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy.”
(Dennis Wholey)
"Vannak álmok, melyeket nem érhetsz el, és vannak álmok, melyeket remélned kell. Vannak álmok, melyek valóra válnak, és van, aki minden álmot valóra válthat."
"Az igazi boldogság éltet és reméltet. Amikor kiégnek a vágyak, velük pusztul a boldogság ígérete is. Aki már nem remél, aki már nem kíván, annak félnivalója is akad. Boldogtalan boldogság az övé. Ahol a vágy végződik, ott kezdődik a félelem."
"A remény újra meg újra felütötte a fejét a lelkemben, hogy aztán fájdalmasan eltiporja a valóság."
"Nem gondoltam, hogy létezik ekkora szomorúság. Egészen a következő napig, amikor még rosszabb lett a helyzet. Majd eljött a következő nap és a következő. Rosszabb volt, mintha belezuhantam volna egy mély és sötét lyukba."
"Üresség. Határtalan üresség telepedett a lelkére. Már nem álmodott. Nem volt miért álmodnia."
"Lelépni akarok innen, úgy, hogy senki ne vegye észre, csak eltűnni, átaludni magam egy másik dimenzióba, onnan visszaintegetni."
"Játszol. Úgy érzed minden jól megy. De, hirtelen becsúszik egy hiba. És még egy. És még egy... hiába küzdesz ellene. Minél jobban igyekszel, annál rosszabb lesz a helyzet. Végül teljesen lebénulsz. Nem kapsz levegőt. És mindennek vége. Elmerültél."
"Érdekes, hogy az életben soha semmi sem olyan rossz, hogy ne lehetne még rosszabb."
"Amikor harcolsz a világgal, mindig a világ nyer."
"Néha az életben,te találsz egy különleges barátot.Valaki,aki megváltoztatja az életedet azáltal,hogy csak része annak.Valaki,aki megnevettet addig,amíg nem tudod abbahagyni.Valaki,aki meggyőz téged,hogy valóban van egy bezárt ajtó,ami csak arra vár,hogy kinyisd.Ez az örök barátság!!!"
"Ha egy nap úgy érzed,sírnod kell...hívj engem.Nem ígérem,hogy meg foglak nevettetni....de sírhatok veled.Ha egy nap el akarsz futni...ne félj engem hívni.Nem ígérem,hogy megkérlek állj meg...de futhatok veled.Ha egy nap,senkit sem akarsz hallani...hívj engem.Ígérem veled leszek,és ígérem,nagyon csendben.De ha egy nap hívsz...és nincs válasz...gyere gyorsan,látogass meg.Lehet,nekem van rád szükségem!!!"
További ajánlott fórumok: