Kedvenc idézetek (beszélgetés)
Say what you wanna say, do what you wanna do, regret nothing & don't let people to bring you down!"
~ Mondd ki amit ki akarsz mondani, tedd azt amihez kedved van, ne bánj meg semmit és ne hagyd hogy az emberek elgyengítsenek!
"A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words"
~ A barát olyan valaki, aki ismeri a szívedben rejlő dallamot, és vissza tudja neked énekelni azt, ha te már elfelejtetted
If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them -I'd be waiting at the bottom to catch them"
~ Ha az összes barátom leugrik egy hídról, én nem ugrom velük - inkább lent várok, hogy elkaphassam őket
Being friends isn't always about stopping each other from making mistakes but it's always about being there after the mistakes"
~ Barátnak lenni nem azt jelenti, hogy megállítjuk egymást, mikor hibát követnénk el - barátság az, hogy egymás mellett állunk, miután elkövettük a hibát
"Hold your friends close to your heart, because you might wake up one day & realise you've lost a diamond while you were too busy collecting stones"
~ Tartsd közel barátaidat a szívedhez, mert lehet, hogy egy nap felébredsz és rájössz, hogy 'elveszítettél egy gyémántot, mert túl elfoglalt voltál azzal, hogy kavicsokat gyűjts'
I didn't come here to tell you that I can't live without you. Actually, I can. I just don't want to.."
~ Nem azért jöttem, hogy azt mondjam neked, nem tudok nélküled élni. Mert tudok. Csak nem akarok.. !
"Whoever said it's impossible to miss something you never had obviously has never fallen in love"
~ Bárki is mondta, hogy lehetetlen azt dolgot hiányolni, amid még nem volt, nyilvánvalóan sosem volt még szerelmes
"There's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year, I gotta stand my ground even if it rains or snows but what else can I do when I'm still in love with him?"
~ Van valaki, akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, én várni fogom akkor is ha esik vagy havazik.. de mi mást tehetnék ha egyszer szerelmes vagyok belé?
4 évesen: Anya mindent tud.
8 évesen: Anya sok mindent tud.
12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent.
14 évesen: Anya nem is tud semmit.
16 évesen: Anya nem is létezik.
18 évesen: Anya ódivatú.
22 évesen: Anya ért ehhez!
35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg nyát.
55 évesen: Bárcsak itt lenne anya…
75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.
A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű. Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára.
És most a férfiak... A férfi olyan, mint a jó bor. Szőlőként kezdik és a nőkön múlik, hogy kitapossanak belőlük mindent, amíg át nem alakulnak egy elfogadható valamivé a vacsorához.
"Nő vagyok", sugározza a virág; "virág vagyok", sugározza a nő.
"Férfi vagyok", sugározza a termő fa törzse; "termő fa törzse vagyok", sugározza a férfi.
Ha faggatni akarod: a rózsa eltűnik illata, színe, formája mögött; a gyümölcsfa kitárul. Ha élvezni akarod: a rózsa kitárul; a gyümölcsfa eltűnik gyümölcsei mögött.
Az értelmét-adó s a lényét-adó
"Ha valakit a szépségéért szeretünk,
akkor az nem szerelem, csak vágy.
Ha valakit az intelligenciájáért szeretünk,
akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés.
Ha valakit azért szeretünk, mert gazdag,
az sem szerelem, hanem érdek.
Ám ha szeretsz valakit, és nem tudod megmondani miért,
az az igazi Szerelem!"
"Imádok a véletlenre gondolni
- arra, ahogy egy
elejtett szó, egy kavics a
cipőben az egész
világegyetemet
megváltoztatja."
Ez a másik idézet, melyet ideszántam.. Örülök a hozzászólásodnak! :-)
Imádom a "véletleneket".