Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

2012. okt. 23. 15:28
Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. . .
2012. okt. 23. 15:27

Sosincs késő az újrakezdéshez. Mindegy hol vagy, mindegy, merre jártál, hány zsákutcába szaladtál. Az élet az újrakezdésekről szól. Az utazásról.

Az út szépségéről. Ha labirintusba tévedtél, lesz egy apró fény, mely kivezet belőle.

És ahogy haladsz a fény felé, azt veszed észre, már ki is jutottál.

Ha rossz vonatra szálltál, a következő állomáson leszállsz róla.

Miért ne tehetnéd ezt az életeddel is? "

2012. okt. 23. 15:26
Nemcsak azért szeretlek, ami vagy, hanem amivé válok, amikor velem vagy. Nemcsak azért szeretlek, amivé magad tetted, de azért is, amivé engem teszel. Szeretlek, mert minden hitnél többet tettél velem azért, hogy jó legyek, és jobban bármily végzetnél, tetted, hogy boldog is legyek. Egyetlen érintés nélkül tetted ezt, szavak nélkül, jelek nélkül. Puszta lényed által művelted mindezt. S talán épp ez a barátság lényege. "
31756. 8341f3dcfb (válaszként erre: 31753. - Cilumiluci)
2012. okt. 23. 15:08
bizony ám....
31755. Cilumiluci
2012. okt. 23. 15:06

“Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik;

amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik.

Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod,

ha meg akarod őrizni lelked békéjét.”

/Tatiosz/

31754. Cilumiluci
2012. okt. 23. 15:05

‎"Minél több haragot cipelsz a szívedben a múlttal kapcsolatban, annál kevesebb hely marad a jelen szeretete számára."

/Barbara De Angelis

31753. Cilumiluci
2012. okt. 23. 14:59

A Nőnek olyan szeretetre van

szüksége, amely nem mulandó. A Nő a

lelkével szeret igazán, s nincs olyan

párkapcsolati, vagy szexuális tanács,

amely boldoggá tudna tenni egy olyan

Nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Lehet bármilyen érzéki bravúr, vagy testi

gyönyör - egy Nőnek ez nem elég,

mert az igazi gyönyörpontja nem a

testében hanem a LELKÉBEN van.

Minden olyan ölelés, mely csakis az

erogén zónák ingerlésén alapul, kevés neki.

Egy Nő ,,erogén zónája" a LELKE...Ha

nem foglalkozol vele, nem is szereted

igazán...

31752. 2b2a4a10d2
2012. okt. 23. 14:37
Ha meghalok,semmi mást nem fogok tenni, mint füvet szívni, nyitok egy kávézót a túlparton, hogy bevárjam a barátaimat, erdőkben fogok táncolni a fák zenéjére, meghallgatom a lepkék fecsegését, nézem a pókháló szövődését, meg hogy hogyan bukkannak elő a szirmok a bimbókból, szeretni fogom a csillagokat, angyalok dalára tombolok, és zenélek, zenélek, zenélek, soha többé ilyesmit, hogy klaviatúra, nem veszek a kezembe. Nem fogok azzal foglalkozni, mi a feladatom, miből élek meg, ki utál éppen, ki akar elfelejteni, igenis ott leszek mindenkinek az álmában, és beszélgetni fogok az emberekkel, illetve leginkább hallgatni őket akkora türelemmel, ami csak a birkáknak van. Békésen fogok legelészni a kenderültetvényen, ígérem.
31751. Cilumiluci
2012. okt. 23. 10:54

Szép, jó reggelt!

Itt a kávé, fekete!

Hogyan kéred,

tejszínhabos lehet-e?

Mit álmodtál,

volt-e álmod gyönyörű?

Arcodon még

most is látszik a derű!

Szép, jó reggelt!

maradjon meg a derű!

Az élet édes,

csak a kávé keserű... (Aranyosi Ervin)

31750. o.andi
2012. okt. 23. 10:48
Ne költekezz túl sokat, mert nem marad pénzed!
31749. Cilumiluci
2012. okt. 23. 10:44
‎"Figyelj arra, hogy valaki olyannal legyél, aki büszke rá, hogy az övé vagy! "
31748. Cilumiluci
2012. okt. 23. 10:38

"Azt kérded, mikor vannak megbocsátva a bűneid? Amikor már nem tudod többé elkövetni őket. Addig nem."

Müller Péter

31747. Cilumiluci
2012. okt. 23. 10:35
Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült.
2012. okt. 23. 07:36

Racionális szempontból a pasik a felsővezetők, aztán szépen hazamennek papucsállatkának.

Csernus

2012. okt. 23. 07:35

Azt állítom, hogy fontos az érzelmek kimondása. Vajon erre nem lehet ráfázni? Dehogynem lehet, ha valaki nem az adott helyzetben és adott pillanatban mondja ki. Ebben a világban, sajnos, nagyon sokszor nem lehet őszintén kommunikálni, nem lehet őszintén elmondani, hogy egy adott helyzetben mit érzek, mit gondolok. Ha valaki ennek ellenére mégis megteszi, vagyis a nem megfelelő helyzetben és pillanatban őszinte, akkor nagyon sokszor hülyének fogják nézni és kihasználják. A külvilágban tehát nagyon sokszor nem lehet a pozitív emberi értékek szerinti funkcionálni. Nem lehet

Csernus

31744. 130454e42d
2012. okt. 23. 00:01

Egy lépés vagy kettő,

ez éden vagy ferő?

Egy kérdés, egy válasz,

szex kell, vagy támasz?

31743. Szafy
2012. okt. 22. 20:46

Vannak, akik úton-útfélen elfecsegik, amit csak barátokra szabad bízni, és minden fület teletömnek azzal, ami nyomasztja őket. Mások viszont visszariadnak attól is, hogy a legkedvesebbeket beavassák, s ha lehetséges volna, még magukra se bíznának semmit, minden titkot lelkükbe zárnának. Egyiket sem szabad tenni. Hisz egyformán hiba mindenkiben bízni és senkiben sem.

Lucius Annaeus Seneca

31742. Szafy
2012. okt. 22. 20:18

Gyakran olyan apróságokon idegesítjük föl magunkat, amelyekkel nem kellene törődnünk, és el kellene felejtenünk. Itt vagyunk ezen a földön, csak néhány évtized az életünk, és sok visszahozhatatlan órát fecsérelünk el olyan bajokon töprengve, melyekre egy év múlva már sem mi, sem más nem fog emlékezni.

André Maurois

31741. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 20:11
Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem.
31740. Gretaa
2012. okt. 22. 20:07
"Istem mindennap ad egy pillanatot,amikor megváltoztathatunk mindent ami fáj."
31739. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:57

Még annnyi mindent mondhatnék neked,

Mégis évek óta írok egy levelet.

Csak egyetlen sornyi hazugság - röviden:

"Már megtanultam élni nélküled."

31738. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:57
Nem tudtam a szememnek parancsolni. Néztem őt, néztem, és örömöm telt abban, hogy nézhettenm, fájdalmas örömöm. Úgy voltam vele, mint a szomjan haló ember, aki végre kutat talál, s bár tudja, hogy a kút vize mérgezett, mégis nagy kortyokkal iszik belőle
31737. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:56
Nem akartam szeretni őt, ki akartam irtani szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra láttam, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szerettem, nagyon, pedig Ő rám se nézett.
31736. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:56
Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból, hogy megölelhesd.
31735. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:29
A humor emberi jelenség, ember mivoltunkkal szembesít bennünket, vagyis a humoron keresztül talán könnyebben megérthetjük, hogy az ember milyen szánalmas és milyen fenséges, milyen nagy és milyen kicsi - egyszerre.
31734. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:29
Aki a másikat magáévá akarja tenni szőröstül-bőröstül, lelkestül, annak szembesülnie kell azzal, hogy a szabadság ösztöne még egy szánalmas civilben is működik, és hogy előbb-utóbb a Semmit fogja ölelni.
31733. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 19:28
Az irigység a középszerűek vallása. Megnyugtatja őket, csillapítja mardosó nyugtalanságukat, és végső soron szétrohasztja a lelküket, mert addig igazolják vele a kapzsiságukat és fukarságukat, amíg már maguk is elhiszik, hogy az jó, és hogy a mennyország kapui csak a magukfajta korcsok előtt nyílnak meg; akik úgy élik le az életüket, hogy semmi nyomot nem hagynak a szánalmas igyekezeten kívül, hogy másokat lehúzzanak, hogy kizárják, sőt ha lehet, tönkretegyék őket; akik puszta létükkel, önmagukkal bizonyítják, milyen szegények lélekben, szellemben és testben. Boldog az, akit a hülyék megugatnak, mert a lelke nem lesz a martalékuk.
31732. bd8f0b56fe
2012. okt. 22. 18:49
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben mebízhatunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”
31731. bd8f0b56fe
„Vajon léteznek még olyan emberek aki k egy érintést sokkal többre tartanak egyetlen szónál?Megérinteni azt akit szeretsz, érezni a testét a közeledben.Mi miért fontos, hogy mit várunk a szerelemtől vagy egyáltalán milyen az ha megtalálod az igazit?Amikor hallgatni szavak nélkül együtt lenni, csodálatos érzés és csak az hog fogja a kezed mennyi mindent jelent,többet ér mindennél!”
31730. bd8f0b56fe
„Ne add fel az álmaidat!Küzdj, harcolj és eléred azokat!”

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook