Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Én is felesbe csináltam!
Látom,mindenki ötletel:)
És gondold el, veszel egy csillámos üvegfestéket, megmintázod az üveget, kis szalag rá, és kész az ajándék. Beindult a fantáziám.
Köszi nektek!
Hát már hogy a fenébe ne!
Este teszek fel kartondíszeket, szintén kisfiammal készült, hátha megtetszik valakinek, s elkészíti.
Aszalógépben.
És nagyon jól sikerült:)
Fokhagymaolaj
Elkészítés: 10 perc + 2-3 hét érlelés Nehézség: 1
Hozzávalók: 7 dl napraforgó olaj, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál szárított chili paprika, 2-3 friss majoránnaág.
Elkészítése: A megtisztított hozzávalókat üvegbe tesszük, felöntjük az olajjal és sötét, hűvös helyen 2-3 hétig érleljük.
Én a chilit kihagytam belőle,mert a tesóm férje nem szereti a csípőset...
Okés,köszi!
Én mikulásra csinálok,kekszeket a gyerekeknek(nem az enyémek,a barátnőmé)minden évben küldünk neki egy "igazi"Mikulást,ő viszi a csomagot!
Tesóm fűszerolajakat kap,aszalt paradicsomot(saját termés,saját aszalás..(mikulásra)
Ez nagyon ötletes!
Honnan szerezted a "receptet"?
A szemüvegtok-tolltartó:
aida vászondarab olyan méretben, hogy beleférjen a toll, v.szemüveg. Vannak különféle 1 órás hímzést igénybe vevő mintáim, de mutatósak, ez lesz az eleje. A hátuljára monogram keresztszemesből. Zippzárral záródik.
Befőttesüvegből csinálunk a kisfiammal miniakváriumot. Mégpedig: gipszből öntünk ki halakat (van formánk), ő fogja kifesteni. A közepükbe szívószáldarab kerül, hogy majd felfüggesztve tudjanak "úszni". Az üveget én megkontúrozom, mintha hullámok lennének rajta, pöcsös meg majd kifesti 3 féle kék üvegfestékkel. A tetejére felfüggesztjük a halakat, a felfüggesztést krepp-papírral eltakarjuk.
Az aljába homok kerül.
Igen,érdekel:)
Mi?
Annyira nincs ötletem :( Könyvet már kapott, parfümöt is..
Gondolkoztam pulcsin, de az olyan általános.. Kicsit személyre szólóbbat szeretnék..
30 éves és Max. 9000 ft.. Tudnátok adni tippeket?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?