Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Semmi baj, én is sokat írok, de ez nem baj szerintem.
Ment a privi a fotellel kapcsolatos infókkal. Enyém bordó lett, tigrissel, de csináltattam még egyet ajándékba barátnőm fiának, az pisztácia zöld, fülessel és van rajta név is. :)
Bocs csak belelkesültem :) annyi ötletem van :S
Én terveztem/rajzoltam Mr. Bean macija után egy plüss macit polár anyagból csináltam, kézzel varrtam mert sajnos kézzel nem tudtam, de mindenkinek tetszik.
Ez a foteles dolog jól hangzik :)
Megkérdezhetem az oldal nevét???
Szerintem bármely törülköző hímezhető, én olyan nevesre gondoltam amit varrógéppel vagy valami hasonlóval meg lehet csinálni :(
De hátha van olyan kimondottan hímezhető pl. keresztszemessel, a napokban láttam valahol :S
Szóval megírtam a hszt- de közben összevonták a fórumot:
Sógoromék vettek a már említett oldalon natúr fa 16 db-os kirakókockát, amire majd sógorom fest képeket és azt kapja a lányom (keresztlányuk), mint a mesekockából 6 különböző képet tud majd kirakni.
Vagy szülinapjára a lányomnak csináltattam a neten fotelt. Rendes faszerkezet, választható színű huzat, hímzett minta, név...sokáig tudja majd használni! Nagyon szép!
Én is! :)
Vettem kéregdobozt, van sisal doboz (mindekttő készlet), vagy bőségszaru, ilyenek....szalvétatechnikával nagyon szépen lehet dekorálni. Faliórát lehet készíteni, de kapni báb vagy plüss mintacsomagot is és saját kezűleg készítheted el...
Unokatesóm adott anyukájának egy olyan nyakláncot, aminek a medáljába a nagymamájának (anyukájának az anyukájának) az arcképét gravíroztatta. Nagyon szép volt!
Mi meg megszereztük tavaly anya régi kedvenc mesekönyvét az antikváriumból, amit utoljára kb. 10 éves korában látott. :)
Én is ajánlom :) kulcsosz szekrény készül, meg zsepi tartó, kulcstartó, kínáló tál, asztalterítő
IMÁDOK ADNI ÉS AJÁNDÉKOZNI :)
Hímzett törülköző :)
Vagy általunk tervezett póló :) képet,feliratot lehet rá választani, akár saját fotóból, színt és fazont is választhatsz
Apukáknak ajándékba body amin kedves kis szöveg van: Pl: Apa kis hercegnője vagy I love Dady (persze a manócska hordaná)
Elvileg fujis üzletekben lesz akció karácsony előtt, amikor 2 db kerül 3000-be. Amúgy 1 annyi. Nem nagy, de nagyon szépen mutat! Keress rá a gravír expressznél (ott drágább), de a méreteket leírják.
Ja, fotókönyv is nagyon jó ötlet, olyat is csináltattam nagyszülőknek, dédiknek! Imádják!
hűűű, de jó ötlet! :)
sosem volt még ilyen, de én most azzal vagyok kicst bajban, h a barátomnak mit ajándékozzak. 27 éves, és inkább kisebb, személyes dolgokat szoktunk adni egymásnak. nem lcd tvt, cipőt, meg ilyesmiket :)
ha van ötletetek, légyi vagy itt, vagy privátban osszátok meg velem :)
Nagyszülőknek mi is unokás naptárt adunk. Vettem hozzá barkácsnaptárt, és csak dekorálni kell, képeket beleragasztgatni.
Épp most nézelődök decoupage témában, nagyon szép dolgokat lehet művelni.
Akkor sorolom:
-Feldobox utalvány amiből van több fajta és az -ajándékozott választhat ki programot belőle, -gravírozott használati tárgyak,
-fotók szép keretben - naptárnak - fotókönyvben - használati tárgyon - plüss maci pólóján
- kézzel készített apróságok kreatív de egyszerű technikával
- koncert, színház jegy
Első körben hirtelen :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?