Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Ez nagyon jól hangzik, éhes is lettem. Én sem gokartoztam még, de szívesen kipróbálnám...
Akkor boldog karácsonyt nektek!
Most látom, köszönöm :)
Pizsamát vettem neki, egy nagyon jópofát, vicceset, halásznadrággal és egy GoKart versenypályára jegyet, még sosem GoKartozott. Ezen kívül minden családtagomnak, így neki is, csináltam desszertet, két félét, csilis csoki-tejcsoki és fehér csoki- levendulás csoki saját kis kezemmel :)
Egy könyvet vásároltam Mitch Albomtól: Keddi beszélgetések életről és halálról, engem nagyon elgondolkoztatott és hát remélem neki is tetszeni fog és e mellé még egy tubuláris kulcs szettet, mert biztosra veszem, hogy annak nagyon fog örülni:)
Na és te?
Én ágyneműhuzatot varrok Neki,Amerikai focisat:):)Méghozzá a csapatának a logójával:)
Elég nagy munka,már jó ideje készülget:D
Sziasztok...
Milyen ötletetek lenne a közeli családnak, anya, apa, báty megajándékozására pár ezer forint fejenként :(
Igen.Ez jó ötlet,utána nézek neten,h milyen bonbonokat lehet sk elkészíteni.:)
Köszi
Szauna szett jónak tűnik.:)
A Swarowsky (legyen gyűrű) nekem van...páromtól kaptam,de az is 20E felett volt....sajna annyi nincs -rá-.
Faternak szauna szett,locsolóüveg bőrkaparő dörzsi stb,szépen csomagolva ...
Konyhába pl a Gorenje black szériája nagyon szépen sikerült,exkluzív kivitelű...
Sógornőnek...bizsu..Swarowsky??Most menő és nem annyira gáz az ára???!!!
De az enyém neveletlen és nekem kimondottan kuncsorgós hangon tud ugatni,na persze ez nem lehet kifogás.:) Amúgy nem vagyok vmi nagy konyhatündér (ha a sütikre gondolok):)
Próbálkozni meg lehet nem pont Karácsonykor kellene.:D
Amúgy anyumnak hnap lesz a Névnapja és egy ajándék dobozba saját készítésű kókuszgolyót kap.:D:P
Outspoken:Ez pontosan így van,akik fele ennyire vannak "kirakva" mint ők...1000x könnyebb.Noh de ezt nem sértésnek szánom.:)
Kat07: Fotóalbum kilőve sajna,mert nem 1 család vagyunk (apumék elváltak).
Törülköző meggondolandó.:) De abból is egy jobb minőség egy vagyon..:)
Igen,ezen a lekváron-sütin én is gondolkoztam már.Nem vetettem el az ötletet,csak engem a kutyum mindig zaklat,ezért nem könnyű kivitelezni.
Mamának még jó is lehet(ne),de párom tesójáéknak...lövésem nincs.:S
Én most csináltattam a szüleimnek családi képeskönyvet (otthon is van egy csomó ilyen oldal), rengeteg képpel, egy csomó archívval, és mindegyik képhez történetet írtam, de úgy, hogy a könnyem jött néha, akkora marhaságokkal raktam tele. Ha csak fele annyit nevetnek rajta, mint én készítés közben, akkor már jó lesz. :)
Szaunába-uszodába hímzett törülközöt, valami jó dumával. Kb. 3 éve csináltattam az óbudai nem-emlékszem-a-pláza-nevére plázában, extra jó minöség, de seggre ültem az árától...
Én szoktam társasjátékot is venni a harmincon felüli tesóm&co-nak... Általában örülnek neki. :) Én örülnék. :)
Amúgy ajándékozz szeretetet! :)
Holnap a kutyasulis oktatóm, lévén utsó óra, kap sk sütit, meg egy üveg Tokajit, hátha nem értékeli a konyhamüvészetemet.
Én a mamámmal vagyok így: nem gazdag ugyan, de a hosszú évek alatt egy csomó mindent "összegyűjtögetett" magának. Neki elég nehéz ajándékot venni.
Igen a gazdagokkal az a "baj", hogy mindenük megvan, (sokan ennek sem örülnek igazán)-és nehéz nekik olyasmit venni, aminek örülni tudnak.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?