Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
na ma megvettünk mindenkinek mindent
anyunak és apunak közös egy CO riasztó, külön mindegyiknek egy tisztálkodási csomag
anyósnak egy pataki tál
apósnak 2sörös korsó
3éves öcsémnek egy gyermek laptop
közös nekünk egy notbook
külön nem veszünk semmit, mert így is már alig maradt valamink:(
Sziasztok!!
Az osztályban volt húzás..Egy fiut húztam, vizilabdázik kicsit egoista,13 éves, és nem tudok mit ajándékozni neki..
A tanár megszabta : 1000 Ft alatt, és ha lehet sajátkészítésü.Valaki nem tudna tanácsot adni?? előre köszi
Én tavaly mézeskalácsot sütöttem a gyerekekkel.Házikó is lett belőle.Nagyon élvezték , már nyúznak is érte, hogy az idén is csináljunk.
A naplómban vannak nekem is képek róla.
Én az egyik egyetemi laboromon még első éves koromban, hegesztettem egy nagy csillagot. Csak úgy. Mert tök jó hegeszteni. :D Aztán otthon karácsony közeledtével eszembe jutott, hogy hát a csillag az lehetne karácsonyi is, ahelyett, hogy a fiókomban álljon a többi laboros próbatestem és egyéb herkentyűim közt...
Úgyhogy kidekoráltam: arany színű angyalhajjal körbetekertem az egészet, és a közepére lógattam néhány karika szárított narancsot. Nagyon szép lett, azóta minden karácsonykor a konyhába tesszük ki. :)
Kellemest a hasznossal. :)
Sziasztok! Gondoltam megkérdezem, Ti miket kreatívkodtok az Ünnepekre. Legyen az egy nagy tál mézeskalács, egy dísz, mézeskalács házikó, dekupázs, festés, rajzolás, vagy akármi más, ami az ünnepek köré köthető. Akár a gyerkőcökkel is :) Esetleg képeket is mutathatnátok :)
Én idén a mézeskalácsházzal (Pillango ihletett) a szaloncukorral, és a tejkaramellával "játszom"... Dekorálni nem nagyon fogok, hiszen a szüleimmel fogok karácsonyozni :) Ott meg anyu már elintézte :)
Szóval, ügyeskezűek ide :) És osszátok meg másokkal is az ötleteiteket :)
Smink?
Vagy a New Yorkerben lehet kapni mindig jó kis emos cuccokat, kiegészítőket.
Sziasztok!
Mi húztunk az iskolában és nem tudom mit vegyek az illetőnek. Kicsit olyan emo-reggea a stílusa. Lány! 16 éves. Nem baj, ha nem ismeritek, bármilyen ajándék ötletet várok! :)
így látatlanba Te meg tudnád mondani mit vegyek én a családomnak?
Mert én nem tudok neked segíteni!
Te vagy velük egész évben, ismered a vágyaikat, tudod mit szeretnek, mi a hobbijuk stb. Szerintem gondolkodj ez irányba:)
Sok sikert!
Szerintetek mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék szüleimnek és 10 éves öcsémnek?
Bármilyen véleményt meghallgatok!
Köszi aki segít!:)
Sziasztok, én egyelőre még csak tervezgetem, miket fogok megcsinálni..
Anyósomnak és a sógornőmnek magam fűzök gyöngyből szettet (fülbevalót-nyakláncot-karkötőt), az mindig nagy sikert arat.
Apósomnak fa bortartót, amit félbevágott fa borosdugókkal dekorálok ki.
A férjemnek, anyukámnak és az öcsémnek még nem tudom...Így én is várom az ötleteket..
A hógömb dolog nagyon tetszik!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?