Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kapi Hospital (beszélgetés)
Egy egy beteg után mennyi pont jár miután meggyógyítottam?
20,000 ht a 2. emelet,ugye jól emlékszem s az is tiszta szemét?
Köszönöm :) Ahhoz képest, hogy csak este van időd játszani, az a 6.700 pont szép eredmény :)
Sajnos nincs sok időm játszani, csak esténként tudok. Neked viszont gratulálok az eredményedhez!
Pedig a börzén vannak osztódós betegek, csak gyakran kell frissíteni :)
Gratulálok! Nekem lassan megy. 10 napja játszom és még csak 6.700 pontom van.
Nekem az uh marad kihasználatlanul. Ma senki nem akart osztódni. Még a börzén sem. Viszont a rendelőm dugig volt.
Csak komfort pont jár érte.
Fejlesztettem az egyik rendelőmet, de nem látok semmi változást. Minek kellett volna történnie?
Pont ugyan így vagyok.
De a börzén nagyon drágán adják a rendelőbe való betegeket..lehet másnak is ezt osztotta le a gép.
Csajok,nem tudom,hogy ma ki milyen betegeket kapott,de én tele vagyok röntgenesekkel,így megyek börzézni,hogy az ultrahanga s a rendelőben is legyen betegem...
Bingo meg van az ortopédiám majd ha a magyar munkásaim meg épitik cirka 6 óra alatt használni is lehet.
Köszi:-)
igen napközben én csinálom anyunak,délután meg ő nekem:-)
Sziasztok gratulálok.Látom volt éjszakai ügyelet is tuti jó kezekbe vannak a betegek.:DD
Bocsi, az agyam már előbbre járt! Az ortopédiára gondoltam, de az meg a 8. szinttől van. Én kérek elnézést!!!
Majd a 8. szintnél leírom újra... :DDDDD
Gratulálok!
És már jönnek is az új betegségek, csábítóan nagy ht-val, csak ultrahang kellene hozzá... :DDDDDD
Ja és este elértem még a 7.szintet :-))
Szép napot,látom jó sokáig fent voltatok:-)
Köszi:)
Ezt írta ki:A takarító brigád kelletlenül bár,de kivonult a helyszínre.
Akkor remélem ez nem került semmibe!!!!!!!!!!!!!!!!!
A takarítás ingyenes, csak rá kell húznod a takarítónőt a szobára.
Sziasztok:)
Az egyik betegem benn van a rendelőben.Vissza van még 1 betegség kezelése.De kiírja,hogy túl piszkos a rendelőm.Mozgósítsam a brigádot,de nincs annyi érmém és ez érmébe kerül.Aztán azt látom,hogy kiírja a különböző összegeket forintba.Én pedig nem szándékozom valódi pénzben fizetni.Nos ilyenkor mi a teendő?
Olvastam, vannak elmék.
Beköszönések, buta kérdések, meg fölösleges betűk.
Olvastátok már a hirdetéseket???
5 érméért írtak olyan hülyeségeket...
Igen, a 6. és 7. szint között 9.000 pont a különbség, a 7. és 8. szint között "csak" 5.000 pont...
Nekem ez még messze van. Túl sok pontkülönbség van a 6-os és a 7-es szint között.
További ajánlott fórumok: Hogy hívják a Grant kapitány című filmben a Duncan hajó jóképű, szőke kapitányát? Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb... Az Acer gépem kapitulált, boot disk-et keres, tud valami segíteni? Kapi Hospital játéknál hogy kell a szomszédaimat bejelölni? Kapi hospitál játék Sziasztok, ha van köztetek olyan hölgy, aki szült a Hillingdon Hospital-ban (London, Uxbridge), szívesen olvasnám a tapasztalatait.:)