Kapi Hospital (beszélgetés)
ne viccelj, örülök, ha segítessz :)
Tényleg nem akartam beleszólni.
Nekem is sikerült összehozni ezt az ördögi kört, és csak így tudtam kimászni belőle...
naaa,kaparós sorjegy? nofene :)
Akkor az ágyban punnyadót tedd fel börzére...
fekszik csórikám az ágyban. a váró "tele". a rendelőben a ragyásorrú még hányni is akar, tehát fizetni még nem tud. kirakni ágyba őt nem tudom, mert ott punnyad a másik. a másikat meg nem tudom kivenni,mert a rendelőben még ott a hányniakaró. ördögi kör :)
:)))) nem vágom :)))) hol szabadulhat fel hely? :))))
Úgy értettem, vársz hogy felszabaduljon egy hely, ahova az ágyban fekvő beteget berakhatod.
Ha nem megy, tedd fel jó áron a börzére, mégis kapsz érte valamennyit, nem kell a semmiért kirúgnod...
Bocsi, ha beleokoskodtam...:DDDD
csak harmadik szinttől lehet :(...de ha nincs ágy, nem haladok..illetve haladok, de ahoz ki kell rúgni a beteget :)
a várás sehogy nem oldódik meg :)
Sziasztok!
Nem tudod. Vagy veszel még egy ágyat, vagy vársz, hogy valahol felszabaduljon egy helyed.
sziasztok. megint betévedtem...:) mi van, ha foglalt az egy ágyam, de bele kéne tennem még egy kezelésre váró emberkét is?
Hogyan lehet a betegbörzén gyorsan beteget szerezni? Mire a frissítésről felhúzom az egeret, mindig elviszik előlem a pácienst? Nincs a számítógépen olyan gomb, amivel frissíteni lehetne?
Üres az uh, mert nem tudok beteget szerezni.
Nagyon köszönöm!!!!!!!!
Igazán kedves vagy!:))
Szép vasárnapot mindenkinek!!!!!!!
Jó reggelt!Este elértem a 8 szintet s megépítettem az ortopédiát:-)Most gyűjtök a 2.szintre:-))
Kis mázlista... :D :D :D
Én eddig csak ht-t találtam, meg többször buszjegyet.. :D
Szép vasárnapot!
Addig fektesd a betegágyba..ezért kell több betegágyat venni... :D ;D
Találtam a takarítás közben több száz ht és 5 érmét, meg még a múltkor buszjegyet is. :P
Köszi, bekapcsoltam. De ez ugye utólag mutatja csak?
..akit a kartörésből kigyógyítottam.De a ragyából és az öklenditiszből nem tudom,mert ugye mindkét helyiség foglalt.Mit tegyek most?
Az a baj,hogy a rendelőmben van egy liba akit kikezeltem az orcimparagyából,és az öklenditiszből.De kartörésből nem.A rötgenszobában van egy manus
Fertővásárhelyen rákattintassz a buszmegállóra. Szombaton és szerdán ingyenesen mehetsz.
Hogyan lehet rendelőt fejleszteni?
Bocs,hogy ennyit kérdezek!!!!!!!!!!
Azt írja Törjelábodon vehetek rendelőt.Azt hol találom?
Kitakarítottam egy rész,hogy új rendelőm legyen.Nem találok tervrajot.
Ha be van kapcsolva a profilodban az értesítők, akkor a fizetőkasszánál kiírja.
Ezt jó lenne tudni,de sajnos sehol nem találkoztam még vele :-(
További ajánlott fórumok:
- Hogy hívják a Grant kapitány című filmben a Duncan hajó jóképű, szőke kapitányát?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- Az Acer gépem kapitulált, boot disk-et keres, tud valami segíteni?
- Kapi Hospital játéknál hogy kell a szomszédaimat bejelölni?
- Kapi hospitál játék
- Sziasztok, ha van köztetek olyan hölgy, aki szült a Hillingdon Hospital-ban (London, Uxbridge), szívesen olvasnám a tapasztalatait.:)