Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Igen, de van ám más is, aki nagyon sokat segít, és őt meg kihagyták.
Persze nagyon jól esett a köszönet. :-D
Láttam, szombaton lették fel - kb.
Azt láttad, hogy ha tovább mész, akkor név szerint köszönetet mondtak neked?:-)
Láttátoka mai diadal-jeletést a főoldalon?
15 hónapja indult a Bázis, tavaly júniusban, és mostanra elérte a tagok együttes fogyása a 100 tonnát!!!
Én is néztem, szép mennyiség. :-)
Kíváncsi lennék, hogy mikor indult a bázis. Vajon hány éve lehet és hogyan nőtte ki magát? Egy mini dokumentum film téma. :-))
Jól hangzik a lekvár (kipróbálom eritrittel és a csípős nélkül, mert a gyomrom miatt olyat nem lehet - pedig imádom), hétfőn veszek is amíg lehet kapni.
A barátnőd hány kilót vett?
Jó a mikró is, csak abban kissé főtt lesz az íze.
A szilvalekvár: sima szilvalekvár nagyon kevés cukorral elkészíteni, bele gyömbér, fahéj ,szegfüszeg ,csilis sajenbors, ezeket tetszés szerint. A barátnőm folyton kóstolgatta és így alakult ki egy kellemesen csípős ízű olyan húsok mellé is kivállóan használható lekvár
Előre is köszi a receptet. :-)
Ez a lenti keksz?? is jól hangzik, bár nekem csak mikróm vagy tűzhelyem van.
Ez kimaradt az első mondat után.
1 tojás sárgája, 1 kk zsírmentes kakaópor, 2 ek édesítő amit szeretsz és egy kis víz.
Kikevered úgy, hogy kenhető krémet kapj és akár a kanaladat nyalogava is eltüntetheted az egészet:-
Ez is jó éhségüző
Búzakorpa 30 g (30 g) 97 kcal
Zabkorpa 30 g (30 g)94 kcal
Búzacsíra 30 g (30 g)105 kcal
Sovány tejpor 30 g (30 g)112 kcal
Tojás 2 darab (104 g)177 kcal
Sütőpor 0.5 csomag (6 g)13 kcal
Vaníliás cukor 1 csomag (8 g)32 kcal
Banán 1 darab (102 g)91 kcal
Őrölt fahéj 0.5 teáskanál (3 g)6 kcal
Édesítő tabletta 6 darab (0 g)0 kcal
Olíva olaj 3 teáskanál (9 g)80 kcal
Összesen: 352 g 805 kcal
100 gramm tápértéke:
kcal: 229.01
fehérje: 11.64
szénhidrát: 27.7
zsír: 7.88
A banánt (más gyümölcs is lehet), vagy 1 ek. lekvár. Az olajat a tojásokat botmixerrel turmixolom, majd a többi előre összekevert száraz anyaghoz öntöm. Könnyedén összekeverem és sütőpapírral kibélelt kis tepsiben a már előmelegített kis grillsütőben kb. 10-13 percet sütöm. Kb. 20 apró szelet jön ki belőle. Reggelire kifejezetten ajánlott egy csésze kávé mellé. Laktató!
Szia wirgi!
Őszinte gratuláció!!
A lekvár pontos receptjét főzési instrukciókkal szetetném kérni! :-D
De tényleg, amúgy is imádom. :-)
Sziasztok! Roppanr elégedett vagyok mert már a célsúly alatt vagyok 3 kg-val. Most beterveztem a WW által kiszámítottat mert az 66 kg. a kalória 62 írt ki, de azt most nem merem bevállani, mert így is már 15 kg-ot fogytam - igaz havi 1 kg-os intervallummal.
Most hirtelen fogytam, de ez vicces eset: a bartátnőm főzött fűszeres szilvalekvárt, ami isteni lett, és én kineveztem esténként egy kávéspohárral és tejszinhabbal nasinak. Úgy 3-4 alkalommal ettem és úgy fogytam, hogy csak na. Jókat vihogtunk, mert ami bement este az kijött reggel és fogyasztott. Ja és kevés kalóriás volt.
Én tapasztalom is, tényleg nagyon megszerettem.
No meg olcsóbb, mint a korpa tabletta. :)
Köszi szépen, tegnap át is szaladtam rajta.
Nem is gondoltam, hogy ennyire jó. :-)
Lehet, hogy az lesz....akkor is bemegyek, mert ki akarok nézni vmit és célirányosan rákeresek.
Most már ki van chippelve, az írott is megy rajta. :-)
Miért nem töltesz le valamit, és írod lemezre?
Lehet a jutyubról MP3 formátumra konvertélni, azt meg már simán lemezre írni. (Nekem a fiam mutatta meg a múlt héten, de még korrepetáltatom magam.)
Szerintem is le fog menni, ha nem light-os tornákat nyomsz.
Én is úgy tervezem, hogy karácsonyig a +6 kilómat leadom, de én "csak" ellipszisezek minden nap + most már súlyzózom is.
Úgy tervezem, hogy hétvégeken fogok hosszabb tornás vmit csinálni.
Bemegyek hétfőn meló után a Médiába és nézek egy DVD-t. :-)
A fiam szobájában akkor be tudnám tenni az Xbox-ba és ott nem zavarom őt, mert ő meg mindig az én szobámban dumál a haverokkal.
Karácsonyig még van idő.
Lazán számolva is 12 hét. Ha most rendesen elkezded, akkor szépen nyugodtan lemegy az a pár kiló.
Ha nem találsz a neten megfelelő edzéseket, akkor tudok küldeni amennyit csak szeretnél, mind ingyenesen látható a "jutyub"-on.
Mondom, hogy 20 kg-t adtam le tavaly óta. Igazából még többet is, de ennyit a Kalóriabázissal.
Bármit eszem, bármikor, csak lemérem és beírom.
És nem lépem túl a napi keretet lehetőleg. Ha néha mégis, akkor nem baj.
Megnéztem a kalukátort az adataiddal, heti fél kiló fogyást beállítva lemegy az a pár kiló karácsonyig.
Hagyd azon az értéken, amit a Bázis kiszámolt, mert a kalkulátor is 1400 Kcal-t ír ki.
De mozognod kell, és az ellpiszis mellett mást is. Nem "tornézgatni", hanem lenyomni gey jó félórás edzést legalább. Egyik nap felsőtestre, a másik nap a lábakra (vagy akkor az ellipszis), és heti egy-két nap teljes pihenő.
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?