Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Szevasztok!
Most voltam a KalóriaBázison, szépen működik. Aki akar, most menjen oda! :))))
Egész nyáron nem volt semmi,még Admin se szólt semmit. Hát most nekiugrottak...
És nagyon fiatal még az egész oldal, most a sok tag miatt előjött egy csomó igény is...
De jó, hogy jöttél!
Éppen ma gondoltam, mi lehet Veled.
Sziasztok lányok!
Sajnos mostanában hoxázni van a legkevesebb időm. Összejöttek a dolgok, de lassan a végére érek mindennek. Tartom a diétát, több kevesebb sikerrel. Annak örülök, hogy a tükörben már látszik a változás, még ha a mérlegen nem is mindig.
Ti nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább!
Szia! Igen, nagyon!
Ki-be járnak szabadon, csandes részen lakunk, falun.
Sajnos a képeim között látható fekete-fehér cica. Vilmoska a napokban elpusztult, nagyon hiányzik!
Most egy másik betegem is van, egy nagy szürke kandúr, Grizzly náthás nagyon.
A komondor és a pumika mellett, a rendszeresen itthon levő létszám 7 macskafő... és két nagy darab kandúrról nem tudok, de néha hazajárnak. Biztosan máshol is szeretik őket, ami nem csoda...:-D
Tegnap éjfél után jó lett, most megint akadozik.
Rendszerkarbantartás van, biztos valami váratlan dolog történt, mert előre be szokta jelenteni Admin.
Tegnap én is csak írogattam a listát, hogy mit ettem, és ültem tanácstalanul...
:-D
Én is az vagyok. Gondolj bele. Hajnali 5 fele felébred az ember és mi az első gondolata....???
A kalóriabázis működik?? Majd összenőtt szemmel kezdi nyomogatni a mobilt. :-D
Kétségbe ejtő.
Totál meg vagyok kavarodva. Nem gondoltam, hogy ennyire függő lettem. :(
Nálam tegnap egész nap sz@r volt, ma hajnali 5 fele felébredtem, akkor be tudtam írni, de 7fele már megint kaki volt.
Azóta sem használható. :-(((
Naná hogy. Én dél körül, kora délután kelek általában.
Ez a normál, beépített belső ritmusom, és egyedül élek. (A fiam kollégista, csak hétvégéken jár haza.)
:) Köszi, hogy ránéztél :)
Holnap megnézem, de már késő van, hihetetlen, hogy te még itt fenn virgonckodsz :)
Talán egy kicsit, azt hittem már fejben vannak a kalória adatok, de inkább összemérem már egy kalóriabázissal :)
Mondom, nálam inkább az a baj, hogy nem figyelek és sokkal kevesebbet eszek :)
Tudod, legalább a joghurtot nem lehet másból csinálni. Mindben tej van és kultúra... :-D
Néztem a naplódat, nem eszel túl keveset?
Itt a vakítás veleje.
A többi joghurt is élő kultúra. Attól erjed meg a tej olyan savanykásra.
Trükkös a reklám, mert nem merik állítani, hogy csak az övéké élő. Éppen csak elhallgatják, hogy minden joghurt és kefir az. (Még a sima aludttej is.)
Egy név kiírása? Inkább hagyj ki belőle pár betűt, és helyettesítsd pontokkal.
Hát nekem a trónfosztottságo miatt kell ráállni. Hát a címkéje azt mondja, hogy az nem savanykás. Holnap reggeli után többet tudok mondani :D
Az activia meg csak ezért lett, hogy legyen valami élő joghurt kultúra is, meg 499-ért volt most 8 darab natúr :)
Szóval le is csaptam rá. A korpa is csak 219 volt egy zacskóval, ha jól emlékszem.
Ha tehetném, házi szilvalekvárral kúrálnám magam :D
Mindjárt nézem a naplódat.
Én búzakorpát eszem az emésztés kedvéért, annak van egy sajátos savanykás mellékíze. A tönkölykorpa milyen?
Acti-izét nem, de sima natur kefirt, joghurtot minden nap eszem.
Én az emésztésem miatt vettem ma Activiat meg Bio tönkölykorpát a tescoban. Aránylag olcsón jöttem ki.
Biztos az idegességtől van. De sikerült a zh-m :)
Találtam motiváló képeket meg dolgokat a neten és sztem amiatt megy minden ilyen jól :)
ha gondoljátok a naplómban részletezem :)
Jaj, mert előbb hideg vízzel (vagy tejföllel, ezaz ételtől függ) kell elkeverni, utána a kaja levével, így kiegyenlítve önteni az ételhez.
Liszttel is így kell, különben csomós marad.
Bocs, hogy nem mondtam!
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?