Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Na de nem adjuk fel!
Holnap valami nagyon finom csirkemell+sajt+sonkés szalámis valami rakottat fogok csinálni
Reélem jó lesz
Fel a fejjel!
egyébként engem is odabetonoztak a 65 kg-hoz! Meg sem mozdul. Pedig betartok mindent!Szerintem még ne adjuk fel!1 kg-t sem fogytál?
No mentem, mert be kell fizetni a csekkeket+gyümit kell venni mára!
Du. jövök!
Kitartás! (ezt próbálom magamnak is mondogatni, de....)
El vagyok keseredve!
Már a 25. napja csinálom ezt a nyamvadt diétát és a mérleg nem akar megmoszulni, mármint a mérleg mutatója. A közérzetem meg egyre romlik, türelmetlenebb vagyok meg hasonlók. Tudom, tornázni, mozogni is kellene, de sajna erre nincs időm.
Hali!
Hát köszi, de asszem kihagyjuk, még nem pihentük ki magunkat és a hooligans-ért sem vagyunk odáig.
Jó reggelt!
mi a mai menü??
Nekem s.dinnye, alma, mandarin!
megyek pihenni, mer leragad a szemem!
Pusza, gyertek erre hétvégén! Holnap este hooligans koncert lesz!
Nagyon állat volt, csak ajánlani tudom, menjetek el egyszer ti is még a bébi előtt, nagyon jó és az időjárás is jó volt!
Még Anitáék is el tudnak menni a gyerkőcökkel....
Na ez jó hír!a fűző marad???
van kifejezetten ilyen gerinctona, csak nekem nincs meg!
Anyát nem kell műteni, hála a jó égnek! Tornázni és úszni, így járhatunk együtt úszótanfolyamra! hi-hi. Viszont vmilyen tornázós-gimnasztikás dvd-t kell majd neki szereznem+sztem egy gimnaszika labda is jó lenne neki!
Pécs felé jöttünk haza és megmutattuk nekik a házat, ahol nyaraltunk+a tavat is. Tetszett nekik!
"Mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
A paradicsomszószon, fokhagymán és pestón kívül lehet még pirított zöldséggel is enni a tésztát. Mivel a keményítő és a szénhidrát „rokonok”. A keményítő lassan bomló cukor, a szénhidrát pedig gyorsan bomló cukor. Amit nem szabad: halas, sajtos, tejszínes vagy húsos szósszal enni a tésztát."-
ezt a mindmegettéről másoltam ki a gyakori kérdések közül.
Helló!
Ez nagyon jó! Nagyon ügyi vagy!Én most csipegetek egy pár szem gumicukrot!Ez ma nekem belefér, úgy döntöttem!:)
Milyen napotok volt?
Lehet enni krumplee-s tésztát? Abban akkor van így keményítő is, nem gond?
Ja! Meg most ittam 3 pohár gyümilét...édesítőszerest
Hali!
Na hazaértünk, az én napom a következőképp alakult (kissé összetett lett az út miatt):
R: 1 körte és 2 mandarin
E: 1 sós rúd, 1 sós szezámmagos csavart, 1 kis tepertős pogi és 1 meggyes linzer
V: 2 kis tányér tarhonyás husi, persze husi nélkül, amit apukám és a "djágám" bevállalt :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot