Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
mai napom így sikerült:
Reggeli: 2 pohár gyümilé
Ebéd: Krumplis tészta + sav. ubi
Vacsi: U.a. mint az ebéd, + 2 db mézespuszedli!
Ma már nem eszek!
Ügyi vagy!Én bizti ettem volna hamburgert, vagy gyrost!A Fornetti is teljesen jó mára!Anyukádat a csigolyái miatt viszitek? Vizsgálara?
Én ma nem találtam még ki mi legyen az ebéd.
talán grízestésztát készítek, és az lesz a vacsi is!Persze édesítővel.Ma csak fél 1-re megyek a suliba , így van időm elkészíteni!
WÁÁÁ!!Este megint szülői!Nem szeretem!
Jó utat nektek!
No megyek is mert korán kell kelni, majd küldök képeket a Vidámparkról!
Puszi!
Sziasztok!
Isteni volt a Vidámpark! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Mai napom sajna így alakult:
R: 2 kopibari
E: 1 adag sült krumplee-1 adag steak krumplee+vegyes savanyú
V. na az sajna elmaradt
sziasztok!
Mai napom:
R.: 1 alma
E: rizses lecsó
V.: Rizses lecsó, és már túl is vagyok rajta.
Holapra ki kellene találni valamit Ch napra. Ötlet?
Jó reggelt mindenkinek!
Most kávézgatok!Ez mindíg agyon jó!
Hát, akkor ez jó kemény főnök!Nem semmi!
Jó szórakozást a Vidámparkhoz!
Na pusza Nektek!
Megyek alukálni, holnapra jóétvágyat a fincsi lecsóhoz!
jó szorakozást nektek!
Milyen az új főnök?
Én is megyek fürdeni, mert holnap irány Pest és korán kell kelni! És még hajat kell mosnom....
Jó éjt!
Egészségedre! Én ittam még egy kaukázusit!
Megyek feküdni!Még lehet, hogy olvasok egy kicsit!
Hmmm...., ez nagyon jól hangzik!Biztos finom lett a vacsid! jó étvágyat hozzá!
Én most kanalazok egy krémjoghurtot, meg idekészítettem még egyet. Ez most nagyon jól esik!
A holnapi lecsóm már a gázon rotyog!Annak isteni illata van!
Szia dorry!
Biztos fini lehetett a halad, bár én nem szeretem.
Reggelim egy körte volt.
Ebéd: kertészleves de csak a leve (nagyon jól esett a pocimnak!) és bakonyi. De csak a husi!
A vacsim már a mikróban! Jénai aljában lapkasajt, rajta 4 szelet rulykasonka, erre 4 tojás fűszerezve melyre reszeltem trappistás és karavánt is vegyesen! Remélem fini lesz és asszem már kész is!
sziasztok! Üdv kriszti0430 a körünkben!Jó, hogy csatlakoztál!
mai menüm:reggeli: 1 alma
ebéd: tejszínes tengeri halfilé, fél szelet kenyér
uzsi: 1 kaukázusi kefír
vacsi: még nem tudom, kefír vagy joghurt
Viszont nem viszek máskor halat suliba!Amúgy is gyorsan kell enni, és volt pár szálka a halfilémban!Naaa, nem volt semmi! nem is ettem meg mindet!
Sziasztok!
Üdv Neked is, kriszti0430!
Túl vagyunk a mai napon is! Vége! Nem is volt olyan rémes a nap. Az ebédem bakonyi szelet volt, ami mellé tésztát kaptunk, de mivel ma azt nem ehettem, így maradt a husi és utána a munkahelyi büfében még 3 db virsli kenyér nélkül kis majonéz, kis mutár, kis ketchup...
Jó munkát!Kitartás az újhoz!
Amiről én ne fogok lemondani, az a reggeli 3az 1-ben kávécskám!Én az megiszom, akármilyen napom van!
Nem sokára én is megyek dolgozni!Mindenkinek nagyon szép napot!
Puszi!
Este beszélünk!
Szia dorry!
Tegnap én szőlőt, 2 körtét és egy kopibarit ettem. A sörözés miatt sajna a vacsi elmaradt, erre én sem számoltam!
Sziasztok!
Tegnapi napunk kissé hosszúra sikerült és sakna egy-két sörike is lecsúszott... Na de mondtam, hogy ebből elég!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot