Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Vacsira ettem egy kis sárgadinnyét, meg egy fél marok diákcsemegét.
Nem vayok éhes!
Holnapra viszont elkészítettem a fincsi tejszínes halamat!Nagyon jó illata van, bizos finom lesz!Mondjuk egy kis rizs biti jó lenne mellé...na de sebaj!
szisztok!VAN VALAKI?
MA GYÜMI, eddig egy barack, és 1 liter baracklé.
nem volt időm enni.
Nekem is van mandarin, körte, szőlő, kopibari és alma is!
Szóval lesz miből válogatni!
Jók legyetek!
Pussz Nektek! Jó éjt!
Mondtam a drágámnak, hogy mielőtt összejönne a bébi, szeretnék elmenni a vidámparkba és az Aquaparkba. Na ez utóbbiról idén lecsúsztunk, de majd jövőre, ha addig nem áll össze a dolog.
Nem kettesben megyünk, hanem Évivel és Petivel, kollega és kollegina és egy pár, mint mi!
Zavaros lesz ez a hét is úgy érzem
De valahogy majd megpldom!
Szabin vagytok megint???Hogy-hogy?
Vidámpark???az jóóóó!Kettesben?
Visszamentek egy kicsit gyerekbe????:)
Nekem inkább az a rossz, mikor konkrét kajcsit nem lehet ugyanúgy elkészíteni, pl. krumplipüré! a tejet nem tudod helyettesíteni semmivel!Én pl. imádom a levesben a tejfőlt! Amit most ugye nem tehetek bele!
Nekem ezek okoznak nehézséget!
igen kell egy kis idő, mig a gyomor kevesebbet kér( összeszűkül)! De a fűszereket ugyanúgy használhatod!
Kedden mit eszel?Én lehet, hogy tengeri halat, tejszínes öntettel!Szerdán lecsót rizzsel!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot