Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Hűűűű,lányok,én kitornáztam magam,természetesen Billy-fiúval!Megint új oldalát ismertem meg a bootcamppel.Én idáig a cardiora tornáztam,az is nagyon tetszik,de különbontva mégjobban beillik az edzéstervembe.Aki nem is meri,nézzétek ezt meg,csipőre nagyon gyilkos!:
Szerintem ugyanolyan hatásos,és ha váltogatod,az jó,mert más-más izmot mozgatsz meg.
Én Rékának csak a felsőtest gyaksziját csinálom,kb.heti 2x,és hetente látom,hogy alakulok.A vállam az első hét után elkezdett formálódni,a karom vékonyodik,jó.
Lehet,hogy a hasizmot is beiktatom,most Alexandrázok.
Helyes!
Én imádom!
Még valami jó hasgyakszit kéne kitalálni,mert a hasam nem akar lefogyni...
Sziasztok!
Na,te szegény!Nagyon sajnállak,ha valaki hát én tudom mi a fogfájás,megszenvedtem fiatalon a fogaimmal.Jobbulást kivánok!
Én meg tegnap olyan voltam,mint akit agyon vertek,meglátszik az időn,fúj a szél,tegnap meg se moccant a levegő...Úgyhogy meg erőszakoltam magam egy 10 perces taeboval,és ennyi volt a tegnapi tornám.
Ma szigorú leszek magamhoz,és tornázom, ha van kedvem ha nincs!
A yutube-on találtam olyan taebot,ami csak csipőre és hasra van,9 perces,beiktatom az edzéstervbe.
Szia Rosa!
sajnos én nem buliztam, hanem annyira fájt a fogam, hogy már 9-kor ágyban voltam:(
most jobb, de fogdoki lesz belőle:( a bölcsességfogam vacakol, pedig papírom is van róla, hogy bölcs(ész) vagyok hihi
Valószinűleg igen.
Az egyik lányzó azt irta,hogy 18-20 ponttal heti 1 kilót fogyott.
Csak tudod,kevésből fogyni nehéz...
Na,mi újság csajok?
Én ma kicsit túlléptem a határt,27 pontom lett,2-tőt letornáztam,igy határeset lett.Érdemes hetente mérni centire,nekem csipőből megint van 1 cm minuszom!Nagyon örülök,mert legalább látom,hogy haladok.
Angyal!milyen lett a pizza?
Nekem is meg kell csinálnom az edzéstervemet,hogy ne össze vissza csináljam.
Felsőtestet CSAK Rékát csinálok.Szépen formálja a vállat,kart,már 2 hét után elkezdett látszani.
Nekem a Cardio van meg,40 perces,háááát van hogy végig csinálom,de inkább csak 30 percet birok...a végére már alig birom felemelni a lábamat.
És van egy 8 perces,ha mást is csinálok,akkor csak azt szoktam letornázni.
Én imádom
Szia!
Pontozgatunk,tornázgatunk,meglátjuk mi lesz belőle...
Várunk vissza!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot