Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Ez jó mert pl. én is ugy tudtam hogy 165 vagyok, aztán egyszer gyógyszertári mérlegre álltam és ott 161-et mért ...
aztán itthon is megmértük és tényleg annyi vagyok hihi
Halihó
Jó a szemed Olgám:)))) hát mondjuk még csak a felével végeztem:) a függönyök leszedve, kimosva, mindjárt rakom fel
de vár még a 2 szárnyú terasz ajtó, redönyök, meg kivülről a keretek:(((((
meg picikém alszik a szobánkba, ott csak utána tudom puceválni:)
Beus én nem nevezek be:))))))))))
majd nyáron akkor viszont lehet én nyernék
ma eddig ittam talán 3 dl vizet, ja meg 2 kávét tejjel
most caffezom, kicsit szuszannok
Szia Abibee!
ez tök jó ötlet én benne vagyok.. így hátha nem felejtek el inni :D
Sziasztok csajok.
1.8kg
De csak azért mert nagy a súlyom.
70kilóból Nekem is kevesebb ment volna le.
Szerintem a sok folyadék a lényeg.
Akihez járok dokihoz,azt mondta 30testkiloként 1 liter.Tehát nekem 3l a minimum,de ha többet iszok az csak jó,csak kevesebb ne legyen.
Hirdethetek egy versenyt?
Igyunk sok vizet.Nézzük ki fog nyerni.
Most néztem hogy mi majdnem egy súlyba vagyunk , csak én pár centivel kisebb vagyok :)
161 cm vagyok
Én is imádom! :)
Jajj, már én is éhes vagyok. Pedig 9kor ettem utoljára. De majdcsak kibírjuk! :)
nekem van tegnaprol-apának keszitettem-rakottkrumpli.De azt hiszem egy lilahagymas tojasrantottat keszitek magamnak. :)
mondjuk egy szelet toast kenyerrel.
Fincsi!
Én még a kávémnál tartok....
Utánna ubit,retket és párizsit eszek.Niki kedvence a sertéspárizsi.Nem a legegésségesebb,de amilyen rosz evő kislány azt veszek meg amit megeszik.
Ebédre paradicsomlevest főzök.Még a másadik fogást kell kitalálnom....
ebédre párolt husi zöldséggel, van brokkolim szerintem azzal
és ti?
Jót tett nekünk a tegnapi étkezésünk!
Mára mi finomat terveztetek?
Izám,már tőllünk is látszik,hogy csillog villog az ablakod! :-)
Evel a tornát ki is pipálhatod mára!
Sziasztok lánykák!
Mindenkinek gratu! :))) ügyesek voltatok!
Én tegnap reggel 77,6 voltam, ma pedig 75,3. Persze azért ment le ilyen sok, mert az előző napokban sok ch-t ettem és bizony volt nem kevés vízvisszatartás.
Sziasztok!
Gratulállok mindenyiatoknak mert megérdemlitek akár megcsináltátok a gyüminapot akár nem jött össze!A szándék a fontos!
Reggeli méretkezésem:57.7kg.Gyüminap elött:58,4kg. volt.Igazából fizikailag vagyok sokkal jobban a gyüminapnak köszönhetően.Legalábbis most még egyelőre frissnek érzem magam.Hajaj kell is ám az erő....
hát..muszaj volt vele aludnom,ezert nem is tudtam este jönni.Egy fokkal jobb,de uugy nincs eröm. De valamelyest azt hiszem igen. Holnapra már jobb lesz ténylg sztem. Meg Annam sem olyan nyekk..most is szetszedi a lakast.
Köszi a kérdést amugy.
köci :)
mentem ablakokat pucolni, igaz kezd szél lenni :)
pusz később
Ügyes vagy, gratula
Beusnak néztema mérlegelőjét, hogy majdnem 2 kg ment le
irjál Beus, hogy csináltad??????:)