Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Jaj te szegény mi baj, rosszabbul viseli ?
Kis drága :(
wazzzzzz pont a 25 nem jó nekem :((((((
bocsika most ugrott be és gyorsan utána néztem, bababörze van, expon és oda mennem kell!!!!
bakker-bakker, a többi nap jó
Viki esetleg 24????? de persze te mond meg:)
Moncsi te hol is laksz???
Sziasztok!
én is én is akarok menni de nem tudom hogy mert én elég messze vagyok :(
nagyon szeretnék veletek talizni....
Nekem a 25 vasárnap tuti lenne!!!
nektek Lányok???
és ott a bazilikánál jó kis séta-pihenő helyek vannak
na várjál, akkor reggel a skype azt irtad, hogy 16-23 , hogy akkor vagy Egomhoz közel:)
akkor 23-tól az még jobb:) nekem!
Itt vagyok,csajok. 176-tol23-ig az en szüleimnél leszünk,az Györhöz van közel. 23-tol vagyunk anyosomeknal,Esztergomhoz közel.
Szoval valahogy ugy kellene,h ne aznap,mikor odamegyünk...
azta neked mekkora a hajad??????????
és én szenvedek:)
hát eltudom képzelni te is hogy mosod:)
Angelina ez tök kafa:))))
Gyerekes banzáj lesz, persze
azért több az időpont, mert Vikimtől függ, 16-án mennek haza, gondolom családoznak, pihennek
töllük függ majd, én rugalmas vagyok:)
és 1 hétig maradnak, tehát addig talizunk
Vikim ha majd jössz fórumozni, akkor ezt nagyjából tárgyaljuk ki:))))) hátha tovább maradtok, mint ahogy irtad, hogy 1-1 nap még, mert akkor az a hétvégébe beleesik és akkor Olga is tud jönni
mi ugye 17-18 szülinapozunk :) mondjuk csak 1 nap, szerintem 18 vasárnap
ha Vikiéknek is jó a 17 akkor valahogy megbeszélhetjük :)
na??? :)
Olga tök ügyi vagy, irtam is az üzifalra :)
Nem lehetett szavazni, úgy értettem, hogy ha lehetne szavazni.
De aranyos vagy! Teljesen komolyan vetted!
Édeske vagy!Köszönöm!
Én ha mentem volna csak törpéstül tudtam volna mert nincs kire hagyni.Tényleg nincs itt senkink....
Izám,tök jó a frizura,viszont én arra gondoltam,hogy talán valami félhosszú mellett döntesz,aztán ha mégse tetszene még minig ott a lehetőség rövidebbre vágni.
Akárhogyis így is úgy is szép és csini vagy! :-)
Jó lesz, szupi!
Visszatérve a találkozásra én benne lennék, de több napot is írtatok. Milyen nap lenne és de. vagy du.-án? Gyerekekkel vagy nélkülük?
Olga!
Ha meg tudod oldani, hogy valameddig bejössz a városba, akkor el tudlak vinni, persze csak akkor, ha én is meg tudom oldani, hogy elmegyek.
én is hol 170 hol 171 :)
kész vagyok, ablakok, teraszajtók, bejárati ajót kész, függönyök fent,illatoznak :)
már csak a felső ablakok maradtak, azok Apáé:)))
elfáradtam na:)
Viki, kár, hogy az arcod megint nem nagyon látszik, de nagyon vékony vagy az látszik:))))))
:DDDhanuta:DDD
170cm vagyok
Azta Viki!Leesett az állam!Szerintem se kell többet fogynod még egy dekát sem!Ehetsz nyugodtan egy hanutát :-)
Milyen magas is vagy?