Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Izám,ha nem nagy macera-mert ugye én számítógép analfabéta vagyok-küld el légyszí nekem is hogy kell két képet felrakni egymás mellé.
Előre is köszi!
Sziasztok!Megvagyok.
Köszönöm a sok kedves szót,jeleket,meglepiket!
Veletek minden sokkal könnyeb!Nagy ölelést Nektek!
jól hangzanak (kivéve a barika, nekem:(
, még nem ettem, de nem szeressem:)
küldtem a recepteket
én még gondolkodom egy másik fajta sonkás dolgon :) most találtam
Nálunk töltött bárány sonka ,franciasaláta majonézes krumplisaláta
sütin még gondolkodom.:)
lehet lesz nyuszitorta
Kitartást :)
akkor valószinű, hogy nagyjából mindenkihez igazodjunk, 26-29 között kéne talizni, igaz ez hétkőznap, de én próbálok mindenkihez igazodni:)
jönnek a privik,meg a blogba is irnak, már vagyunk jópáran, mindenki irja, neki mikor-hogy-jó :)))))))) áááááááááá összehozom, tuti:)))))))))
csináld meg, nem bánod meg :)
szokásos nálunk: sonka hegyek :), lesz kaszinótojás+franciasali,
süti eddig: mirinda szelet, és a tegnapi kuglóf, de majd még alakul :)
jó küldöm neked is emailbe
Erika neked már küldtem is :)
Sziasztok csajok!
Iza nekem is van kenyérsütőgépem ha lehet én is kérem a receptet... köszi
Viki neked meg gratulálok ügyes vagy csak így tovább a súlytartás is menni fog biztos :)
Olga: remélem jobban vagytok.....
Itt is esik :(
Marissza kár :(
Viki: csináld meg a bountyt, nem bánod meg:) igaz nem lehet abbahagyni az evését, viszont 1-től nagyon teleleszel
és kb. 5 napig tartott nekünk 1 tepsi, és az 5.nap még finibb volt, tehát el áll :)
Annyit még had kérdezzek, hogy mikor mentek haza, hanyadikán, csak hogy úgy legyen szervezve köszi
Köszönöm Csajok:)!Hát örülök is azért,de furi nem is annyira,mint ahogy azt gondoltam....!De persze ha több lennék,az jocskán bosszantana.
Nem tudom süssek-e hétvégére vagy sem.Férjem cs-p-sz éjjelesben van.Iza féle bounty szeletet terveztem,de veszélyes..igen szeretem a kokuszosat.
Erika, kell az néha;) bocsánatos bün..
Talira nem tudom melyik nap lenne a jó. Inkább ne én döntsem el. Annyi bizti,h 23-tól a közelben leszünk. A másik bizti,h elsök a rokonok,s nemtom ki mikor jön.A3.tuti meg,h szerintem oda tudunk ugorni egy kicsiket akkora,amikorra szervezkedtek,de nem hiszem,h nagyon sok idöre.Szoval ne tölem függjön.;)
Sziasztok, itt is car az idő, a mai séta elmarad. Kaptam e-mailben egy szakácskövet - sajtos. Akit érdekel, dobjon priviben e-mailcímet. De a naplómba már ma rakok fel belőle recepteket.
Iza, a kalácsrecepjeidet, amihez kenyérsütő kell elküldenéd. Nekem van és kellene már holnap sütnőm egyet.
Viki, gratula. Nekem sincs sok. De ma már bünöztem, 3 pilóta piskótatallér reggelire...
Sziasztok csajok!
Nálunk is esik az eső! Nincs is sok kedvem semmihez, de muszáj megcsinálnom ma a takarítást, mert holnap nekem kell főznöm, délután meg sziklakertet építünk ha nem lesz rossz idő. Pénteken meg körmöshöz megyek, szóval muszáj... De sebaj, legalább lekötöm magam ilyen időben.
Látom tervezitek a találkát! Tök jó lesz nektek! Sajna én nem tudok elmenni. Az ország másik felében lakom. :(
Viki! Nagyon nagy gratula, hogy elérted a célod! Menni fog a súlytartás is, csak bele kell jönni! :)
Angelina küldtem privit
Viki: eredményes súlytartást!!!
menni fog az is
Tényleg így van!
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy hogyan kell előtte-utána képet felrakni? Egymás mellé?Azon az Imi... oldalon, de hogyan?