Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Olga gyönyörségesek a kakaskáid :)
na persze csak a gyerköcök után:)
:))))
nekünk szülinap-szülinap hátán lesz:)
Sziasztok!
Nagyon elfoglalt voltam,de gondoltam ám Rátok,hogy vajon velem együtt bünöztök-e vagy hősiesen tartjátok a diétát.
Nállam bűnözés bünőzés hátán,de nem érdekel!Keddtől csak fött tojást eszek és minden secperc alatt visszaáll!Na szóval Csajszikáim,mindenkinek jár egy kis lazítás!Keddtől újra karöltve hejrukkot kiálltva folytatjuk a csinosodást!
Hála Istennek egyhamar nem lesz ünnep ami "kötelező" extra finomakat enni! :-D
én ma még nem ettem sütit
nem is fogok már, de a kaja az ment:)
viszont sétáltunk nagyon sokat, kb. 8 km mentünk :)
én még nem ettem ma sütit:) most jut eszembe:)
jó sétát, nekünk is kéne menni, most tuti az idő, szél sincs, de Zotyám alszik
Viki:) jó, hogy nem 80 kg:)
ügyes vagy te, súlytartás lesz meglátod:)
a banánost én is azért csinálom ritkán, mert nem lehet azt se abbahagyni
kész a fanta szeletem
jól néz ki:) és az illata???:) fenséges
Apája megjött már Viki??????
ááááááááááh csajok,lehet hétföre 74leszek megint. Keszitettem bananos bombat,nagyon jooooIza.:)
Csak nem lehet abbahagyni. Meg kokuszos sütit,nem a bountyt vegül,igy is nehez vol.Annam ordiiiiiiiiiiiit. Apa meg meg nem jött meg éjjelesböl:(.
Takarítás kész, pfuuuuuu
gyors menet volt, Apával ketten mindent átpucoltunk:)
Moncsi nekünk is most jön a tojásfestés, fől a tojbli, Kírcsi csinálja az egészet én csak felügyelem, hogy ne menjen át hülyeségbe:)
még kikell teregetnem az ágynemüket
pusz mindenkinek
mi hétfőn nem leszünk itthon (remélem az időjárás kegyes lesz:)
Szép napot mindenkinek én is csak beköszönök ,tojásfestés és a többi :)
Ha nem tudnék jönni holnap nem leszünk itthon,
mindenkinek:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek !
Jó reggelt csajok!
Ezért arra gondoltam, hogy így ünnepek előtt tartok még egy gyümi napot. Holnaptól nekem úgy is evészet lesz. Jönnek a vendégek.
sziasztok
csak beugrottam köszönni, megyek tik-tak :) takarítani
puszi nektek
Majd jövő héttől :)
Jó éjt mindenkinek
Igen nekünk is drága csak egy félnek a fele az első része hogy tölteni tudjam , igy is drága meg nem kellett azonnal fizetnem , ráérek később fizetni ...
mindenki finomakat süt főz
Jó választás :)
süti szempontjából is:)
csak rakosgatod sorba be a rétegezni valókat és kész is.Már csak megenni kell:) az meg könnyű lesz:)
Mi szeretjük,de ha ilyen drága,akkor megbeszéllem magammal,hogy azért olyan nagyon ne szeressem :-)
Húslevest az bíztos lesz nállunk,mert Niki roszétkű,de ezt megeszi sok tésztával,padlizsánkrém is lesz,meg sonka,tojás egyértelműen,de még holnap el kell döntenem mi legyen a főfogás....Desszert:mákos bejgli,meg fanta torta.
Nesze neked fogyókúra!!!