Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Na, mégis láttam.
Ez a kis Kálmán!!! Mindenkit megpróbál kijátszani. Ezt ő fogja megszívni.
Hát ezek után örülök, hogy gyerekek között dolgozom, mert oda csak nem gyűrűzik be a terrorizmus, így nyugodtan mehetek dolgozni,
de ha felnőtt osztályon lennék, hát ki tudja :)))
Nyilván a terrortámasás után lesznek új szereplők, mondjuk új orvosok, ápolók, és izgalmas karakterek...
Egyébként nem latin-amerikai az új író, hanem európai, és ha jól emlékszem némt, mert a TV2-nek ott van a NAGY vezérkara, ahová az előző, a TV2 magyarországi székhelyének volt a vezérigazgatója...
És Ők küldték a sorozat új íróját...
Valamit csak nem értek.
Állítólag, ez a valaki, aki átreformálja a sorozatot, valami argentin, chile, stb sorozatgyártó országból érkezett illető.
Ez eddig oké, de én néztem egy időben a roman...csatornát, nem is kevés sorozatot, lévén az itteni tv műsorok egyenértékűek a nullával, meg a rengeteg ismétlés, no szóval, az ottani igen jól bejáratott sorozatokból nem tűnnek ám el így az emberek, max egy-kettő, akivel nem tudnak dolgozni a többiek, vagy a nézők nem szeretik a karakterét.
Akkor most miért tizedelik meg az itthoni jó kis Jóban-rosszbant, itt akarja kipróbálni az illető, hogy milyen lenne, ha...
hát nekem nem jön be, sőőőt.
Damu Roland is távozhat?
Szó szerint nagy durranásra készülnek a Jóban rosszban alkotói, ám március 13-ig mindenki csak találgat.
Mint arról már beszámoltunk, március 13-a igazi péntek 13 lesz a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. Állítólag több karakter is ekkor távozik majd, és a csatornán futó spotból, amelyben sejteni lehet, hogy valamiféle fegyveres támadás éri a Csillagvirág klinikát.
Persze egyből elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kik kerülnek ki íly módón a sorozatból, és állítólag a Várnagy Elődöt játszó Damu Rolandtól is megválik a Jóban Rosszban. A színészt egyszer már kiírták rövid időre a történetből, akkor ugyanis magánéletével kapcsolatban cikkeztek róla sokat, és volt egy komolyabb incidense is az egyik kolléganőjével.
A kényszerszünet után azonban Rolnad visszakerülhetett a klinika életébe, hogy tovább erősítse a történetet mozgató negatív karakterek csapatát. A mostani pletykák szerint Előd karaktere lesz az egyik, aki áldozatul esik a márciusi támadásnak, de persze sem a színész, sem pedig a TV2 sajtószóvivője, Magyar Rita nem nyilatkozik az ügyben.
azt én is tudtam :-)
Nándi meg egy Szeress most sorozat egyik női szereplő férje
Én is ezen gondolkodtam, hogy most akkor végülis kinek a pártján áll? Mert ha nem feltételezünk rosszat, akkor azt gondolnám, hogy így akar Lenke számára kémkedni.
De ha a mai világot nézzük, amikor minden a pénzről szól, akkor viszont pont Lenke ellen irányul a dolog.
Kálmánka egy bájgúnár, nem is gondoltam volna, hogy gonosz is...
20.05kor????