Jó-jó, Zumba! Na, de melyik dvd-t válasszam? (tudásbázis)
Én így csináltam. :)
Először Zumba Basic. Ezt kb. 3-4-szer csináltam meg.
Aztán jöhetett a Zumba Cardio party. Most ezen lógok ezerrel, nagyon élvezem!!!
Én basic-el kezdtem, aztán pedig jött a sculpt and tone (ez a karra is megy), carido party (szerintem ez a leghúzósabb), és most pedig a zumba livenak a végén 20p-es hasazást szoktam hozzákombinálni az egészhez. A live elejét még nem próbáltam, de rajta vagyok az ügyön :)
Sziasztok lányok!
nagyon szeretnék Zumba dvd-t venni,honnan tudok rendelni Magyarországról? Ami kintről jön azt nem tudom megfizetni sajna.
Kedves xti_!
Nekem is elküldenéd?
Köszi
Na igen.Ha nme lennék "ekkora" én is szivesen oktatnám.De így csak kiröhögnének...Amúgy a mostani tanfolyammal is az a gáz hogy baromi drága...
sajnos még nagyon kevesen vagyunk...reméljük hamarosan javul a lefedettség :)
Szia.Látom te oktató vagy.Arról nem tudsz véletlenül hogy Csongrád megyében tartanak-e zumba edzséket?
ja amúgy meglehet venni a dvd-ket de elég húzós az ára. Belgiumból küldik, és mindennel együtt kb. 100 euró
Tizand!!
nemsokára fent lesz az oldalomon zumba pont hu-n egy dal lista, előadókkal, címekkel, amikre szoktunk tornázni. remélem jövő héten már olvashatod. csekkold rendszeresen :)
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a zumba zene amikre tornáznak.De nem tudom az előadókat,így meg sem tudom szerezni,esetleg venni.Tudtok segíteni?
Én is az advance-al kezdtem,jól ment nekemis.De aki kicsit sem táncoslábú annak nehezebben megy.
:)
Ez igaz:)
Nekem elég jól ment, de ugye nem vagyunk egyformák..:)
Remélem, majd beszámol, hogy melyiket kezdte el, és persze milyen sikerrel!
Szóval sok sikert!!:)
Az Advance se túl nehéz de talán itt nem a kondiról van szó hanme a lépések elsajátításásról.
..ha van valamennyi kondid, szerintem kezdheted az Advanced-el is!
Szivesen,a Basic-el nyugodtan kezdheted.
Nekem bőven elég, ha tudom melyikkel kezdjem, a többit megoldom;)
Köszönöm
na majd levadászok valami lelőhelyet guglikába :)
Megvenni sajnos nem lehet,privibe se tudok írni mert hoxa szabályzatai szerint az sem lehetséges.Sajnos csak ennyiben tudtam segíteni.
oké, de hol lehet megvenni, vagy miegymás :) akár pü.-ben is megírhatnád, megköszöném :)
Az alapoknál,az pedig a Zumba Basic,utána Advanced és már menni fog a többi is.
Detto, engem is érdekelne, de nem tudom hol érdemes elkezdeni.
ez engem is érdekelne :) kiprobálnám!
Konkrétan melyik dvd-t válasszam?:)))
Teljesen kezdő vagyok:D
Jó-jó, Zumba! Na, de melyik?:)
További ajánlott fórumok: