Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Jucus, nehogy azt hidd, hogy kevés, abszolút elegendő! Főleg, ha megiszod mellé a napi 2,5-3 liter folyadékot.
Az a legjobb benne, hogy mire megéhezik az ember, szinte már jön is a következő adag. Folyamatos 2,5-3 óránkénti étkezés, és a köztes időszakokat ivással simán át lehet vészelni.
Az adagok is éppen jók, és legalább nem esszük degeszre magunkat! :-DDD
Igen, nagyon fontos a napi min. 2,5-3 liter. Igazából ezt is meg lehet szokni, tanulni, aztán gyakorlással meg az.
Persze nem árt, ha amúgy is viszünk egyfajta rendszert az életünkbe, mert akkor könnyebb rá odafigyelni! :-))
Én is a jövő héten gyújtom be a rakétákat.
Már jó is lesz ismét rendszert vinni az étkezésembe! Magamtól nem mindig tudtam tartani a napi 5-szöri étkezést. :-))
Igen, ez egy jó hasonlat! :-))
Én a múlt hétvégén úgy bevásároltam a piacon, hogy 20 kg körülre hoztam össze a motyómat. Mire felértem a 2. emeletre, egyből bevillant, hogy másfél évvel ezelőtt ugyanezt a súlyt kellett felcipelniük a lábaimnak, csak akkor szatyrok nélkül.
Akkoriban még nem szatyorban hurcoltam a súlyos kilókat. :-))
Jó érzés volt, hogy most csak rövid ideig tartott mindez! :-)))
Ez tök jó! :-D
Ha megengeded, kölcsön veszem én is ezt a szót, melyet ma már használtam is. :-))
Megállj-t kell ugyanis parancsolnom magamnak, és holnaptól így is lesz. Hétfőn kezdem ismét a szigort! :-))
Én 48-asról indultam és 38-40-es a jelenlegi méretem, bár én felül vagyok erősebb, ott a 42 is kell néha. :-)
Mondjuk nálam ez úgy van, hogy nagyjából a mell és a csípő méretem azonos, és szerencsére mindenhová hízom és mindenhonnan fogyok, de a lassú fogyásnak köszönhetően a mellem nem tűnt el! :-)))
Ehhez én is csak csatlakozni tudok. Nagyon eredményesen lehet fogyni, ha szigorúan csak azt esszük, amit kapunk.
Én is max. súlyt tudok tartani, ha melléeszem valamit. Még ha az csak gyümölcs, akkor is! :-)
Nagyon oda kell figyelni!!!
Előbb-utóbb Te is eljutsz az L-es mérethez, ne aggódj, csak folytasd kitartóan és ne engedj a csábításoknak! :-))
Hajrá, fog az menni!!! :-)
Én is szeretem a Méregtelenítő liminádét, de én mindig higítom, mert különben nekem is túl savanyú lenne. :-)
Huhh, már össze is futott a nyál a számban, ahogy itt írok róla! :-DD
Szia!
Én is mindaddig amíg rászedtem magam nem ment gimi után azt mondtam soha többet nem tanulok örültem,hogy leérettségiztem.Aztán el akartam helyezkedni muszáj volt hozzá az okj-s képzés akkor is a végén megfogadtam,hogy soha többet aztán csak jelentkeztem a fősulira de úgy voltam vele,hogy nem fogok napokat utazni így az elte-t választottam ,de gondoltam úgy sem vesznek oda fel így nem is kell többet tanulnom na tessék két hete már ezt is nyomom és előre be vagyok tojva a diplomamunkától!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?