Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia, Maffincs!
Kérdés a kérdésre: mennyit szeretnél fogyni?
Én a magam részéről elég sokat... és én folyamatosan rendelek. Van, amikor váltogatom, de jórészt az abc részt csinálom. Ha van 2-3 nap, hogy macerás lenne valahova rendelni, mert elutazom pl, akkor előtte pár nap turbó.
Különben számold át, hogy ha más módszerrel fogysz, az mibe kerül, mennyi ideig tart. Szerintem ár-érték-befektetett idő viszonylatában nem drágább, mint más, ellenben hatékony.
Sziasztok!
Mindenkit figyelmeztetek aki nem tud róla esetleg,hogy neten keresztül csak 9.hó 28.-áig szerdai nap tudjátok leadni délutánig a 39.-heti rendeléseteket utána csak telefonon vagy e-mailban az ügyfélszolgálatnak,mert teljes átalakításon esik át a webes felület és az étlap!
Engem a holtpont tea fújt ennyire,nagyon szerettem attól függetlenül ,imádtam az ízét!
Kíváncsi vagyok az új étlapra!
Kérdésem lenne!:)
Aki rendszeresen rendel, hogy csinálja a diétát?
Minden héten egész napos menüt kértek, vagy van, hogy kimarad egy-egy hét....vagy hogyan?
Most kiszámoltam mennyi lenne egy hónapon keresztül csak ilyen kaján élni..pfff..nagyon sok...:S
Sziasztok!
Jövö héten már nekem is érkezik újra a szénhidrátfüggős...:)
Pár hónapja 1 hét alatt lement 3,5 kg, most is hatékony lesz remélem...
Ez lenne a természetes és jogos elvárás is, de ez a mai világban (sajnos) max. csak elméletben működik, a gyakorlat pedig mindig mást mutat.
Én a számítógép előtt ülök egész nap, és pár óra múlva már jojózik a szemem.
Jó, ha 2-3x elmegyek pisilni, addig legalább mozgok és "pihentetem" a szemem. :-))
Igen, ilyen hintás esetem nekem is volt, pedig ránézésre nem tűnt kicsinek. Gyorsan ott is hagytam a játszóteret! :-))
De szerencsére ez már a múltté. :-)
:-DDDD
És mekkora igazságtartalma van!!! :-))
Igazad van, köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztad!
Alkalmazni fogom más területen is! :-)
Nincs mese, ez a legjobb megoldás! :-))
Egyébként én is ilyen problémákkal szembesültem, amikor nem figyeltem eléggé. :-))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?