Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Hasznos lehet! Én a múlt héten akartam elmenni egy csikung bemutatóra, de sajnos nem tudtam időben elszakadni a munkahelyemről, pedig azt hallottam, hogy az is nagyon jó.
Te hallottál már a csikungról? Lehet, hogy köszönő viszonyban van a tai chi-vel? :-DD
Az én párom is pont ilyen, pedig már nem pici gyerek (hanem nagy :-DD), és látszik is rajta, hogy jó formában van.
Mondjuk Ő alapból vékony alkat, de biztosan ennek is köszönheti, hogy nem kell ruhatárcserét beiktatnia félévenként vagy évenként nagyobb méretűre. :-)
Igen, és amíg a babák gyarapodnak a 3 óránkénti evéstől, addig mi szépen, lassan, mértékletesen csökkenünk! :-DD
Ez így is van rendjén! :-))
Én a Fehér teát és az Extra zsírégető italmix-et szeretem a legjobban, de az általad felsoroltak is rajta vannak a listámon.
Sőt, ide sorolnám még a Mediterrán limonádét és a Méregtelenítő limonádét is. Szóval, igazából én mindet szeretem. :-))
A Holtpont teát pedig még mindig visszasírom!!! :-))
Hátha egyszer ismét kapható lesz! :-)
Én is kipróbáltam a házi limonádét (természetesen cukor nélkül), de nekem is kicsit más volt az íze, nem csúszott annyira. :-))
Biztosan az arányok... :-))
Én is ugyanígy csináltam, de nemcsak az elején, hanem mind a mai napig.
Nálam 12:00/17:00/este időpontok játszanak, de a lényeg ugyanaz, és így sokkal könnyebben megy, mert 3 kis célt kell csak teljesítenem egy nap, nem pedig egy "ömlesztett" nagyot (3 liter/nap).
Ugyanaz, de mégis kicsit más... :-)))
Ez igaz, de az a bölcsis valószínűleg többet mozog egy nap, és még növésben van! :-))
Nekünk meg max. a hátsónk nő olykor-olykor! :-DDD
Őszintén szólva én csodállak, Linike! Ekkora család, háztartás, munka mellett még a sulira is van időd és energiád! Tényleg le a kalappal!!!
Én is gondolkodom már rajta, hogy nekem is kellene valamit tanulnom még, de még nem tudom, mit és még nem is szántam rá magam! :-( Talán majd egyszer! :-))
Hát így akkor jóval nehezebb a dolgod! :-((
Nem irigyellek!!! :-(
Én azt mondom erre, lehet, az még jobb is, ha mindig odafigyelünk, mert az álomsúly elérésével fellélegzünk, hogy elértük a célunkat, és aztán ha picit megfeledkezünk arról, hogy azért akkor sem lehet akármit megenni, hamar felugranak a kilók.
Kicsit belekóstoltam ebbe a nagy "fellélegzésbe" én is (persze nem vészesen), de hamar eszembe kellett jusson, hogy hajlamos vagyok a hízásra! :-))
Igen, ez szuper! Én is így tudtam leadni a túlsúlyomat, és a nagy nyári lazítás "hozadékát" is ugyanígy fogom leenni magamról! :-)
Úgy érzem, hogy most nálam is bekattant valami, és már hétfő óta jó kislány vagyok, és mindent betartok! Sok folyadékkal "csapom be" a szervezetem 2 étkezés között, hogy visszaszoktassam az 5-szöri kisebb adagokhoz! :-)))
:-D És igen!:-)
Különben tényleg és még igazad is van.:-)
Köszi:-)
Valami ilyesmi kell nekem, vagy jóga, mert most már nem ártana legyorsulnom.:-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?