Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is kételkedem az ilyen pletykákban. A lisztet, ha egészségre ártalmas lenne már rég betiltották volna és jó nagy büntetést kapott volna a cég.
Én úgy gondolom mindig vannak olyan jóakarók akik felröppentenek egy-két rémhírt hitelrontás céljából. Van aki elhiszi, van aki nem.
Kár ezen vitatkozni. Néha az üzletek polcáról több káros dologot veszünk magunkhoz, mint így.
Persze ez az én véleményem és nem is akarom nagyon ragozni.
Én norbit nem rendelek. Ezek a "menza" kaják nem nekem valók. Inkább főzök magamnak.
Ma káposztástészta lesz és csak keveset eszem belőle mert hiába durum tészta, azért csak szénhidrát. :)
Holnap már lightosabbra fogom a figurát.
Elvileg (nem biztos, hogy jól tudom) a SOTE gasztroenterológia tanszék orvosai is részt vettek a zsírégető liszt összeállításában, kétlem, hogy ők ilyenre rábólintottak volna. Valamint annyi vizsgálat és engedély kell egy ilyen nagy szállító cég számára... Én naívan bízom még az ilyenekben. :)
Én még tartom a Gastroyalt, ezen a héten nagyon finomakat ettem, de tényleg ízlések és pofonok! Nekem a pizza is nagyon ízlett. :D Tulajdonképpen amióta nem az algás cuccokat eszem, minden ízlik. Eddig 8 nap/2,7 kg. Nem extra sok, de magamhoz képest nagy eredmény.
Majd számoljatok be a Norbi menüről!
Szép napot Mindenkinek!
"Ja, és megtudtam, hogy a "zsírégető liszt" valójában porított papír."
Ne haragudj, de ez az, amit nem hiszek el. Ennyire nem b@szhatják át az embereket, ezt azért egy ilyen jóhírű, neves szolgáltató nem teheti meg. Még ha az is, nekem beválik, én nem hagyom abba. :-)
Végülis a papír tele van cellulózzal, a modellek is állítólag papírt rágcsálnak, ha éhesek, mert elveszi az étvágyat. :-))))
Sokkal jobb, hogy én állítom össze a menüm, így nem érhet meglepetés. No sonka, virsli, meg pizza. De amúgy jövő hétre isteni kajákat rendeltem, és a héten sem panaszkodhatom. Szóval én tartom a gastr. frontot. Nekem Norbi nem vált be, de remélem, ti jobban jártok. Mondjuk én sosem rendeltem a Norbi bácsi futártól, magam oldottam meg, lehet, ez volt a gond. Azért sok sikert hozzá, aki azt választotta.
Sziasztok lányok! :)
Én is itt vagyok ám, csak semmire nincs időm...
Látom átmegyünk norbi fórumba. :) Nem baj...
Nekem ma volt az első gastroyal menümentes napom.
Ügyes voltam, mert figyeltem az adagokra.
Reggelim egy activia, tízórai egy szelet abonett krémsajttal egy szelet gépsonkával. ebéd paprikáskrumpli. Az uzsi és a vacsi is. Kenyeret nem ettem hozzá és az adag sem volt nagy.
Reggel egyébként mérlegeltem és 86,4et mutatott.
Nagyon örültem neki mert valami elindult!!! :)
Mindenkinek jó fogyit. Ha van új menütök arról szívesen olvasok!
Sziasztok csajok!
Áttértek Sorbi Norbihoz? Remélem, beválik nektek. Nekem rengeteg receptem van itthon hozzá. Csak sajnos nem a gépemen, de ha gondoljátok, kiírok belőle recepteket nektek.
Nem tudom, ezt épp nem hallottam..de azért legyünk őszinték, a Norbi féle módszerrel egy kicsit többen fogytak le, mint bármi mással... :D És azt hiszem, teljesen tartható is amit mond. Mert alapvetően az alap ötlet nem az övé, csak volt esze, rendezte, és ebből kaszál :)
Szóval én nem adok a pelykára, saját tapasztalatot akarok :P
Próbálom megtalálni a számomra tökéletest... addig meg oldom magamnak:)
R: 1 bögre tej müzlivel
E: 5dkg cottage cheese+4dkg sonka
U: 5 szemp apró eper
V lesz:saláta+8dkg csirrrke :)
Egyébként meg írjál, mer lógsz XD
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?