Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Lehet kapni! Felmész a gastroyal zsírégető klub honlapjára és megrendeled. Menned se kell érte, mert a helyedbe viszik! Neked csak az a dolgod, hogy megmelegítsd és meg edd! És ha ezt folyamatosan csinálod még fogysz is!
Van egy tippem. Próbáld ki Te is. Hidd el nemfogod megbánni.
Mint említettem: ha nem én fogyasztanám ezt az étrendet, én se hinném lehet el.De szerencsére én szépen és folyamatosan eszem le a kilókat magamról. A bőrőmön se látszik semmi, mert nem koplalva fogyom.
Köszönöm szépen a gratulációt. Ez nagyon jól esett így ismeretlenül is.Mire vissza fogysz az ideális súlyodra, addig megszokja a szervezeted a naponta többszöri evést.
Hidd el nekem, hogy ez nem egy koplalós gyors fogyás.ez evvel az étrenddel tulajdonképpen egy életmód váltás is.Legalábbis én ezt így élem meg.
Bízom benne, hogy a Gastroyal Zsírégető klub még sokáig lessz a piacon, mert addig nagyonsok sorstársamon tudnak segíteni evvel az étrenddel.
Ez egy profi csapat. Nagyon nagy választék van súlytartó egészséges ételekből is, amit a diéta után fogok rendelni. Amióta rendelem az étrendet , azóta rengeteg időm van. Nem főzök és így nem is kostólgatok. hidd el nagyon jó! Szeretném, ha egy vagy két év múlva is tudnánk tartani a kapcsolatot, mert akkor már biztos kiderül, hogy mennyire hatásos ez az étrend. Maga a tökély! És ezt nem elfogultságból írom, hanem tapasztalatból.
Nem hangzik rosszul. Nem is drága, hagyományos étrend mellett is kb. elmegy ennyi pénz kajára.
Gratulálok is az eredményhez.
Bennem csupán egy dolog vetődött fel. Mi van, ha mondjuk eléred a kívánt súlyt? Vagy mi van, ha olyan helyre/helyzetbe kerülsz, hogy nem tudod megrendelni? Örökké nem élhetsz ezen a koszton, mert végül teljesen elfogynál, illetve a cég sem valószínű, hogy örökéletű... Szóval hogyan tovább?
Mert ez így szép és jó, de ezt fogyást, és az elért súlyt majd meg is kell tartani.
Én inkább vagyok híve annak, hogy fokozatosan váltson valaki életmódot. Az ilyen gyors és szenzációs fogyások nem szoktak tartósnak bizonyulni. (NE legyen igazam.) Az emberek miután lefogytak, visszatérnek a régi szokásaikhoz és pufff.
Én is eszek, mégis fogoyk. Pizzát, hamburgert, fagyit, tésztát, amit megkívánok.
A titok? Napi 2-3 óra tanulás. Az agy a legnagyobb erengia-felhasználó :)
Az étrend lényege a rendszeresség, napi fél óra mozgás bármi amit az időd enged. persze az étrenden kívüli nassolás tilos.
De annyit küldenek, hogy eszedbe se jut nassolni.
A holnapi reggelim lúgosító mandarinos gyümölcsvelő
Tízórai: fahéjas fehérjebomba.
Ebéd: Sonkás sajtos zsírégető pizza.
Uzsonna: zsírégető csoki torta.
Vacsora: Zsírégető Cordon bleu csirkemell, amerikai káposzta.
délelőtt egy liter megadrink, napközbe egy liter lúgosító víz.Az italok járnak az egésznapos menűhöz.
Azért írta le a holnapi menűt, hogy ha kiszeretnéd próbálni, akkor 16 óráig megtudod rendelni az ABC12-t. Mert szerintem ezeket a finim ízeket leírni nem lehet! Ezt érezni és élvezettel kell elfogyasztani.Nekem nagyon fantasztikusan finom és bőséges.Az biztos, hogy én február óta csak eszek és fogyok.
Nagyon nagy kérdés, hogy mi a drága!
Szerintem öt adag étel elkészítése, ami változatos és finom, nem beszélve az italról úgy meggondolandó.
Én már megpróbáltam elkészíteni, de sokkal többe került, mintha megrendelem.
Az elkészítési idő, az alapanyag, stb...
Nem beszélve arról, hogy készen hozza a futár minndennap szinte pontos időben, nekem csak az a dolgom, hogy elfogyasszam.Azóta rengeteg szabadidőm van amióta ezt az étrendet rendelem.
Hát akkor gratulálok.
Miket eszel és mennyit??
Ha időm engedi napi fél óra szoba kerékpár.
Hidd el nagyon hatásos.
Ha több minden érdekel a fogyásommal kapcsolatban szívesen válaszolok a kérdéseidre!
Higgyétek ez nem reklám. Ha nem én fogyasztanám az étrendet én se hinném hogy ilyen hatással van a szervezetre a napi ötszöri il.. a három óránkénti evés és a 3-4l folyadék.
Természetesen biztos nagyobb a hatás ha valakinek az ideje engedi a napi minimum 1/2 óra tornát. Nekem sajnos nem mindennap van időm erre. Egyébként ha az időm engedi fél óra szobabiciklizni szoktam a tévé előtt. Ezt mindenkinek ajánlom. De ha van kérdésetek, nagyon szívesen válaszolok.
Meg is néztem...
Hát, drága...
Nagyon ügyes vagy!!!:DDD
És mi az étrend lényege?
Sziasztok,
Látom, sehol senki. Hogy telik a hétvégétek? Nekem most nagyon mozgalmas, de jó értelemben. Tegnap este vacsi barátokkal, ma másik barátoknál sütögetés és bográcsozás, holnap korán megyek hugimhoz, csinálunk egy csajos napot. Szóval pörgök. :-)
Megvolt a második csalásom, mióta csinálom a fogyit, ma paprikás krumplit ettem, amiben volt lebbencs tészta is. :-(
Mentségemre váljék, hogy este 50 percet szobabicajoztam. Holnapra sütöttem kókuszkockát, nagyon fini lett. Szóval holnap kemény salátázás lesz azt hiszem.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?