Járt már valaki Auschwitzban? (beszélgetés)
Írd be Google-ba, én is most írtam be, és ott is le van írva,hgoy az antikváriumos Halálgyárnak ki az írója...
Tekintsd meg, sok érdekes dolog van ott is...
majd holnap megnézem, de ma már nem zörgök...
Nem ott van, ahol tudtam, valószínűleg még a költözésnél elkeveredett, majd holnap utánnanézek...
Lehet, hogy a Párom, amikor pakolt, elpakolta azt is...
Nekem még a néhai Nagyapám nekem adta a Halálgyár című könyvet, ami a maga valójában már értékes, mert annyira régi, el nem olvastam, de végignéztem a képeket benne...
Meg a Bátyjám Nagylánya, most megy 4. gimibe, tanév végén voltak egy hetes osztálykiránduláson, Csehországtól - Lengyelig, és elmentek Auschwitzba is, meg voltak a csontkápolnában is, rengetegg képet készített ezekről a történelmi helyekről, és az egyik CSeh hatalmas templomról is...
Ahol van a csontkápolna, azt hiszem ott(?) volt a rengeteg - a haláltáborban elhunyt cipője felsorakoztatva, és igen, volt egy olyan hely, a képeken láttam, ami úgy van meghagyva, hátborzongatóan, ahogy anno... volt...
De így hiteles...
hát igen...nem sok mosolyt enged el az ember ott, már a bejáratz is durva nekem az egy szem magányos fával...
mondjuk én recsken is voltam még akkor mikor nem volt ott semmi, meg utána mikor kész lett az emlékhely, még nem értünk oda már sírtam az úton odafele, és nem tudtam abbahagyni végig, és én előtte olvastam a faludy-könyvet, lehet azért rázott meg jobban, gimis koromban sok holokausztos könyvet olvastam, mind megrázó, most nemrég a merle mesterségem a halált is, háááát mit mondjak...más nézőpont de az télleg nagyon durva...hihetetlen nekem még mindig hogy ez így ilyen formában megtörténhetett
Mi egy elég poénos sráccal megyünk együtt, ráadásul kicsit nagyképű is, hát kiváncsi leszek, hogy a látott élmények után hogy fog viselkedni.
Engem biztos, hogy meg fog viselni, de mindenképpen látni szeretném.
Amúgy fényképezni lehet?
További ajánlott fórumok:
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Voltál már az auschwitzi múzeumban?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?