Január 5-től fogyókúra (beszélgetés)
Fuss gyorsabban, és nem fogsz fázni! Már megint a lustaságod :(
ON: a hajam sínyli meg a legjobban ezt az egészet :( Dús, az izzadságtól hullámos is lesz, így naponta kellene mosni + vasalni, de ez több időt venne igénybe, mint maga a napi mozgás.
Na, remélem most már, hogy sírtam eleget, így teljes tagként csatlakozhatok végre a topichoz.
:D
Hogy ontopic is legyek:
holnap megyek futónadrágot venni, ma majd megfagytam :)
Ez így van.
Kockáknak meg ne próbáld lehülyézni :D
De alapműveltség, értsd már meg!
Kb. ezt az egy idézetet tudom fejből (= google nélkül), ezért mindnehol alkalmazom, ahol csak lehet.
Ja, bocs, mégsem :)
Remélem, hogy a Hármashatár-hegyre szerveztél egy futóversenyt randi gyanánt, és végre kimozdultál a komfortzónádból!!!
Most pedig 3 hétig ne egyél semmit, így elérheted, hogy legalább az egyik pasi ne qrjon félre a kettő közül ;)
Ezt a részét én is ugornám :D
Vagy...hmmm ...menjek én is randizni???? :DDDD jahh..bakker...melóban vagyok :D
Tényleg szánalmas vagy. ha nekem próbálsz visszaszólni előbb gyakorolj.
A csaj szegény tudja, hogy az impotenciádat igyekszel egy női fórumon kompenzálni? Vagy esetleg pasi a szerencsés?
Vagy csak a törpeséged zavar már régóta?
De megyek. De nem te vagyok ,hogy 2 oraval korabban elkezdjem felvenni a fűzőmet, és akkor csak fél órát kések..
3 percre vagyok a randi helyetol.
Szerencse, hogy ne megyujjas kesztyu van rajtad, igy ki tudtad szamolni a 3 at, ugye?
Te azt hiszed vicces vagy? Nem mert meg senki sem szolni, mert feltek, hogy rajukulsz?
Folytassuk, vagy befejezed?
Na, mégsem mész a képzelt randidra?
Idézd már, hol írtam, hogy semmit nem teszek? Január óta több, mint 3 kiló ment le. Hogyan kéne leírnom, hogy te is megértsd?
Tudod,3= 1+1+1