Január 5-től fogyókúra (beszélgetés)
Sziasztok!
Én túl vagyok az első igazán komlyan vett héten! És baromi elégedett vagyok:D Persze tudom, hogy én "csalok", mert étvágycsökkentő segítségét is igénybe veszem, de mínusz két kiló!! Hihetetlen hatásos volt ez a hét, szinte teljesen le tudtam állni a nassolással!
Mozgás is volt minden este, elkezdtem ezt a Plank challenge-t, nagyon durva de már megy a 60 másodperc, emellett guggolok, és főleg fenék és has erősítést csinálok esténként 30 percben...
Ja és tele vagyok energiával:) Persze ezt főleg az első kezdetleges sikeréélmény adja, tudom, de azért már most sokkal jobb a lelkemnek:)
Sziasztok! Milyen elszánt itt mindenki :)!!!
Nekem tegnap sajnos elmaradt a biciklizés, az egyik gyerekem rosszul volt este. Így rögtön az első héten tartottam egy teljes pihenőnapot :)
Kitartást és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek :)!!
Sziasztok, bejelentkezek én is. A kilókat nem tudom, itt nincs mérleg, majd kedden tudok mérlegelni.
A fegyencet csinálom, mivel itt nincs rudam, így fekvőből próbálkozom a nőivel, a húzódzkodás sajnos elmarad.
Viszont guggolásból 2*10-et csinálok, ebből 5 sorozatot, térdfelhúzásból 2*17, szintén 5 sorozat. A lábamon már látszik, bár nekem mindig onnan megy le legelőbb a felesleg.
Szia!
Huuu nagyon ügyes vagy! Soks iekrt a továbbiakhoz!! Én is kcisit lustább vagyok tornázni mint régebben de nekem a munkám csupa pörgés, szóval í]y hogy odafigyelek a kajára egész szépen megyeget le. de mozognom is muszáj lesz mert akarok feszesedni is szal a heti 2-3 jó lenne ha meglenne:)
Én 15 napon vagyok túl (egyszer sem éheztem) -3,1 kg és -8,5 cm amit vesztettem ez idő alatt:)
Bennem igazából most kezd körvonalazódni h mi is az amit be akarok tartani. Egy olyan ch-szegény, fehérjében gazdagabb, pénztárcabarát étrend, ami a családdal is összeegyeztethető. Meg persze napi mozgás beiktatása. Ez lesz a nehezebbik része a dolognak -idő hiányában.
De ugye a leves mellé mást is eszel? Azzal én nem laknék jól :-)
Biztosan meglesz, ha betartunk mindent - nem igaz? :)
Nekem most bejövősnek látszik, hogy szinte minden napra van levesem. Hiába iszok napi 3-4L vizet, az nem telít el annyira, mint egy nagy tányér leves.
Mivel számolom a kcal-t (de még a fokhagymát is beleadom), szóval pl. a mai brokkoli levesem egy tányér (330gr) 63kcal. A család is ezt kap majd ma, csak nekik tejszínesen készítettem, és pirított zsemlekockával lesz tálalva.
Érdekes, sosem voltam leveses - szinte alig főztem világ életemben, most meg rákattantam :)
De ügyesek vagytok... szép lassan beindul mindenkinek:-)!
Én is nagyon várom. Boldog lennék, ha február végére lemenne ez az 5 kiló...
Sziasztok, én is megvagyok. Havi nálam is bejátszik, aminek azért is "örülök", mert 1. falánkabb vagyok ilyenkor, 2. a mérleg sem valósat mutat, mert vizet tartok vissza.
Azért a napi 25 perc elliptikus megvan, a "rendes tornára" viszont nem vettem még rá magam.
Kaja ma nálam (ez 2-3 napra van) brokkoli krémleves és gombás kínai csirkemell.
Sziasztok!
Sajnos a héten csak egy nap tudtam tornázni, közbeszólt a havi baj, így majd csak hétfőn folytatom ismét a tornát.
hát de a többiek?:D
Ezusthaj meg úgy megsértődött (a semmire) h le is törölte magát O.O :D
gondoltam csajok visszapislogok:)
hát én a rendhagyó "fogyókúrám" csinálom. Mostanra álltam rá a normál életmódomra. eredmény: már kényelmes a gatya így a 11. napon. mérlegre juszt se állok, úgy döntöttem. Mert nem.
Remélem mindenki jól halad! HAJRÁÁÁ CSAJOK!!!!
Sziasztok!
Nekem nagyon sok zöldséges receptem van bár azok önmagukban is megállják a helyüket:)Túrós barnarizses cékla meg cukkíni ezek nagyon menők és laktatóak =) vagy van lilahagymás sült cékla, ez grillezett sajttal nagyon fincsi:) én imádom a céklát:D:D persze nem csak a savanyuságot hanem magát az élőt. annyi jó dolgot lehet belőle csinálni. sokan nem is tudják.
Hali!
Nem járok magassarkúban, de sajnos nagyon rossz az út felénk (szőlőhegyen lakunk, köves + földes) + közvilágítás sincs. Szóval félek, nem szeretném kitörni a bokám. (Páromnak szeptemberben "csak" a szalagjai szakadtak, mert sikerült egy gödörbe lépnie)
Na hajrá!Bizony a túlizmosodástól ne félj, nagyon nehéz izmot felrakni. Még tudatos munkával is évekbe telik.
Nekem max 2 hónapom van a -5 kilóra, utána olyan hajtás lesz a munkahelyemen, h levegőt venni is alig marad majd időm.
Nagyon ügyi vagy, gratula!
Ha annyit megpróbálnál, hogy a 20 perc hegyre fel -ből 1-2 perc nagyon gyorsan, utána átlag tempó... Felváltva.
Bár magassarkúban nehéz, ha esetleg abban jársz dolgozni :)