Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Háát a hétvégi kajálásomat nem írnám inkább le:(
de nem adom fel...mégha néha megingok is,szerintem mással is előfordul ez néha.
Úgy látszik ezen a héten elég sokan lebetegedtek,
de remélem már mindenki jobban van.
Ne bánkódj majd fogysz ha jól,leszel és tudsz erre koncentrálni.
Sziasztok!
A hétvégét már elég jól átvészeltem. Keddtől nem voltam valami jól, szerdától meg egészen szarul voltam. Most már jobb. A vicc az egészben, hogy szerintem egy deka sem ment le rólam. Sőt! :)
Sziasztok, hogyvagytok?
Én remekül, pénteki mérleg megint egyel kevesebbel kezdődött :)
Hogy álltok, hogy éltétek túl a hétvégét?
nah hát jah...:P nem is egyet. én a kalóriaszámolóst próbáltam ami egy nagy éhezés..
a 90 napostol meg híztam:P, meg probáltam fehérjeturmix diétát is, az jó is volt nagyon, csak nagyon drága és azért gondolnom kell arra s hogy nem lesz mindig keret megvenni, szóval inkább kajával fogyok:)
Hehe, erre nekem is megvan az esélyem, nem is kicsit. Mai napig ájulok az injekciós tű gondolatától is. Nembaj, legalább nem kell fizetnem az altatást :) Tudom,m hogy lükeségeket beszélek, de csak így tudok lelket és bátorságot tartani magamban :)
A diétával is így vagyok. Kell egy kis bohóckodás, hogy legyen kedvem csinálni ;o)
Jaaa. Már azt hittem káposztaleves-kúra. Mondjuk sok jót hallottam, de én személy szerint a káposztát salátán kívül nem eszem, nem jönne be :D
Amúgy próbáltatok már más diétát is?
No, akkor nálam lejjebb ne add. Fogorvos ;)
De nyugi, vannak ilyen napok...gondolom. Lehet mindenkin most ütközik ki a téli fényhiányos depresszió? Mert én is, barátnőm is tök nyomottak vagyunk. Akkor ez általános probléma.
Hát, ezért vagyunk itt :D
HAJRÁ ANCSI! HAJRÁ ANCSI! :)
Igeen,csak a kitartásom ne fogyjon el:)
Mert a csábítás nap mint nap nagy, csoki hegyek vannak körülöttem, alig bírom megállni hogy ne egyek:)
sziasztok
gondoltam benézek hogy mi van veletek.
mai kajám:
reggeli: 3 szelet abonett, májkrémmel, hagymával
ebéd és vacsi: káposztaleves:)
Én súlyom is stagnál, pedig tornázom diétázom.
Nem tudom ti hogy csináljátok,de
én este is szoktam enni,vmi zöldséget vagy kefírt vagy virslit vagy egy almát.Lehet hogy már nem kéne?De kb. 7 körül eszem utána már nem.
Én egy héten 3-4x tornázom 1/2órát lehetne több,de egyenlőre ennek is örülök.
Most nem kell feladni és pár napon belül megindulna a fogyás:)?
Egy kis adalék ami talán másnak is segít a diétához: Barátosnőm elkísért fogdokihoz, közben beszélgettünk. Neki fittness és szabadidős-sport edzői végzettsége van, ergo tudja mit beszél. Panaszkodtam neki, hogy nem fogyok, mire elmesélte, hogy valóban nem, mert a szervezet 1-1,5 hónap alatt építi fel (vagy vissza) a rendszerez mozgáshoz szükséges izmot, ami nehezebb mint a zsír. Ezért van, hogy az eredmény csak 1,5 vagy akár 2 hónap múlva kezd el igazán jelentkezni, de akkor gyorsan beindul a fogyás, és határ a csillagos ég meg a bulémia (ő mondta így) :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele (sőt, ezt biztos mindenki tudta rajtam kívül) de nekem ez adott azért egy kis erőt, ha már kerek egy hónapja nyúzom magam :)
Na, ennek örülök :)
Tőlem is rendeltek egy nagy tállal jövő hét péntekre, bulira :))