Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Még tegnap vettem nem tudok véleményt mondani róla
a tesóm sokat fogyott tőle,de ő reggel este csak ezt itta és délben rendesen ebédelt, állítólag elveszi az édesség utáni vágyat,meg telit,1 adag csak 107kcal. Én egy olcsót vettem a DMbe,ez nem volt drága állítólag a drágábbak sem jobbak.
Én a reggelit könnyen kihagyom. Ritkán szoktam délnél előbb enni. Persze tudom, hogy ez nem jó, de így szoktam meg.
Más fórumokon is olvastam már, hogy este ilyen ízesített löttyöt isznak. Ez jó? Te milyen fajtát iszol?
Szia! :)
Egészségedre! :)
Szerintem ma visszafogom magam. Sok-sok gyümit és zöldséget eszem ma és kevesebbet a többiből. Ugyanis újabban hajlok a bűnözésre..
Bocsi, hogy csak most...
Tegnap bealudtam. :D Úgyhogy torna nuku. :D
Hajjaj, lépcsőző-virtuóz leszek :)
Ma lenyomtam 20percet bemelegítésnek, aztán 20 percet edzésnek, 30perc Rubintrékahármas felsőtest, végül még 20perc lépcsőző. Tegnap is volt 30 perc a masinán (csak Hóhérnak hívom).
Te ma mit tornázol?
Itt is süt, de időnként beborul és baromira hideg van, fúj a szél is. Brrr..
Jól vagyok, köszi! Ma már tornázni is tudok, ugyanis 2 napig annyira izmoslázam volt a derakam környékén, hogy inkább kihagytam. :)
Megy a lépcsőzés? :)
Ott is süt a nap? :)
Mert itt ragyogóan, mindjárt örömömben fel is pattanok a lépcsőzőgépre :D
Hogy vagytok?
Á, nem csüggedek, csak épp nincs kitörő jókedvem és ez zavar :) Ezen a futás dolgon még elgondolkodok. Van itt a közelben még park is. Azért most megpróbáltam rádobni a hangulatomra egy 30perc lépcsőzőgéppel, hátha bejön.
Futógépen is szoktál? Azon nem könnyebb? (No nem mintha lenne kedvem még fizetni is azért, hogy egy zárt szobában rohangásszak, csak mégis :))
Én sem ebben a hidegben akarok elindulni futni. :) A futásról meg annyit, hogy ahhoz is épp úgy kell hozzászokni, mint a tornához. Először csak keveset bír az ember és fáj mindenhol, de aztán az elmúlik és idővel egyre több megy. A végén azt veszed észre, hogy már lefutsz 30-40 perceket is. :) Nálam ennél több sose ment. :D
Szerintem tavasszal könnyebben megy a dolog. Eleve az ember kedve is jobb, amint kisüt a nap hosszabb időre. Csak ne érjen el a tavaszi fáradság. :D De biztosan jobban megy, mint télen. Úgyhogy ne csüggedj! Lesz itt még bikinizés. :)
A futással talán én is tudnék turbózni, de futni nem tudok :( A suliban a kúpert is elbizniszeltem a tanárral egy kettesre :) Meg hát ugye ebben a hidegben...brrr :D
Gondolod a tavasz kegyes lesz hozzánk? Ma valahogy minden önbizalmam szabadságra ment.
Nem irigyellek. Akkor inkább lassabban menjenek a kilók, de nyugiban.
Én spec már nagyon várom a tavaszt. Olyankor a természettel együtt én is (jobban) magamhoz térek. Talán még a futásra is rászánom magam ismét. :) Na, attól jobban beindulna a dolog.
Akkor nincs mit aggódni. :)
Bezzeg én most úgy bezabáltam...:D Na, holnap tornázhatok ezerrel. :)
Szerintem ez nem hízlalt,de lehet hogy mégis?
/bizonytalan vagyok vagymégsem?:D/
Úgy legyen és ámen:D
Én is mehetnék lejjebb:),nem tudom majd hnap reggel álloka mérlegre.Megettem nem rég egy tál zöldséget+gyrost csirkemellből+fokhagymás tejföl volt rajta, nagyon jól esett:D
Köszi! :) Minden héten meglepem magam valamivel. :D Azért odafigyelek, de muszáj. Nem tudok azért mindent megvonni magamtól. :)
Remélem jövő hét hétfőn már "jupijé" felkiáltással jövök. :D
Szia!
Tornáztam rendesen a hétvégén, de azért ez-az lecsúszott a torkomon... :)
Nekem a múltkori +30dkg után -60dkg-át sikerült produkálnom. :) Még fél kg és 70 alatt leszek. :)