ITeddy játékmackóról van valakinek információja? (tudásbázis)
Meg van egy regisztrációs szám,és azzal szerintem a külföldi oldalra kell regizni.
Na de hogy fizetsz érte?
Beírtam,hogy iteddy,és találtam olyat,hogy rengeteg viedó kép és zene található ezen az oldalon.Aha,persze,a zene a maci zenéje,ha jól értelmeztem:)
De már most nem akarom visszavinni,pedig visszavennék.
Egyet értek.Most néztem bele,igazad volt.Hát én mondtam a lányomnak,hogy nem ilyen kellene,de nagyon ragaszkodott hozzá.Pontosabban,hogy a jézuska hozza:)
Saját fényképeket fel lehet rá tölteni?És a zenéket hogyan?Először lemezre írod ki,és utána töltöd rá?
Találtam magyar oldalt is,ott azt írták,hogy ha regisztrálsz,ha nem akkor is fizetni kell,és ott van,hogy képek letöltése,zene letöltése,és talán videó letöltése.Mindez magyarul,mármint ezek a letöltés felhívások.
De mivel még nem üzemeltem be,nem mertem elkezdeni tölteni,ezért gondoltam,hogy magyarul is elérhető ugyanaz.
Állítólag folyamatosan frissítik.
Az oldalon próbáltam nézni,hogy mennyibe kerül,de nem találtam,bár lehet,hogy nem voltam alapos.
Annyira nagyon drága ha bármit le akarsz tölteni?
Köszi,hogy válaszoltál:)
Tehát az az oldal,ahova regisztrálni kell,az fizetős?Mert mondta egy ismerősöm,de gondoltam,csak nem csinálnak ilyet.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- Banki nyitvatartás változhat most, van valakinek erről információja?
- Van valakinek valami információja lézeres szem műtétről? Esetleg olyannak, akinek speciálisabb volt a szeme?
- Mikulásvonatról van valakinek információja?
- Van valakinek információja a Kepler 22B nevű új bolygóról?