Mikulásvonatról van valakinek információja? (tudásbázis)
A 4 éves lányommal voltam. De tanító néniként értesültem arról, hogy a 3. osztályos tanítványaimnak is bejött.
Rmélem ti is jól érzitek majd magatokat. :)
A lillafüredin mi utaztunk és nagyon szuper volt. Azt hiszem Diósgyőrből indul a vonat, szépen karácsonyosan feldíszítve. Minden vagyonban van egy krampusz, aki az úton szórakoztatja a gyerekeket. A lillafüredi állomásnál meg ki van építve egy 5 vagy 6 színhelyből álló mesevilág. Minden vagonban utazó a saját krampuszával megy végig forgószínpadszerűen a helyszíneken, és közben megnézi és aktív részesévé válik a mesének. Mókás feladatok vannak, és a mesét is viccesen adják elő. Persze a Mikulással való találkozás sem maradhat ki.
Nekünk nagyon bejött, idén is megyünk, mert minden évben más mesét adnak elő. Tavaly a Süsü volt, előtte a Jancsi és Juliska. Most nem tudom.
Szerintem ne hagyjátok ki!
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- Banki nyitvatartás változhat most, van valakinek erről információja?
- ITeddy játékmackóról van valakinek információja?
- Van valakinek valami információja lézeres szem műtétről? Esetleg olyannak, akinek speciálisabb volt a szeme?
- Van valakinek információja a Kepler 22B nevű új bolygóról?