Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
a hosszú körömhordásnak megvan ez az előnye. Ezért jó rágott körömre, mert egy idő után a körömágy meghosszabbodik.
Most versenymodellt keresek amúgy, min 13 mm-es körömággyal :D ennél kisebb egyik ujján sem lehet a köröm.
Igen, akihez először jártam, az jól csinálta, csak nem tudott olyan igazán szép díszítéseket!
Nekem a mutatóujjamon nagyon kicsi volt a körömágyam, eleinte mindig leesett már 2 hét után, de a köröm alatt az is megnőtt és így már nem. Amúgy a többin is már tök nagyok a körömágyaim! :))
Tök fiatal. :)
Engem sem néztek még 30nál többnek. Ez tök jó. AMúgy nem is érzem magam még annyinak sem. Csak ezzel az ésszel kéne 18-nak lennem, nem is lenne gondom többet sztem :D
Ez a csókolom ismerős ám.. aki ott több, mint 12 éves, az mind szülőkorú, ezáltal már néni, tehát a megszólítás csókolom :D
Hát az tényleg korán! :)))))
Pedig én is nagyon korai vagyok, anyukám 18 évesen szült! Most 43 éves, szóval... :))
Engem legtöbben 20-22 évesnek néznek, de pont a múlthéten volt egy olyan szituáció, hogy jöttem haza az egyetemről és a pályaudvaron egy 15 év körüli csaj odajött hozzám, hogy " Csókolom, nem tudja megmondani merre van a mentőállomás?" Majdnem elájultam! :))) Egy csomóan elkezdtek röhögni, remélem a csajon! :))) Roma volt, de ezt most nem "azért" írom! :)))
hát tudom, hogy az öndícséret büdös, de én magamnak 8 hetente töltöm, és másnak sem kell hamarabb, mint 4, és egy deka levegő nincsen. :)
Illetve van egy lány, akinek most kísérletezünk, mert gyenge a körömágya, és nem lehet neki hosszú, és eddig mindig felvált neki, de most, hogy vagy másfél centivel rövidebb, már neki is tuti.
Igen, eddig én sem találtam meg az igazi körmöst! :))
Voltam olyannál, aki nagyon jó körmöket csinált, 6-8 hétig bírta levegősödés nélkül, de a díszítésben semmi extra! Most egy másikhoz járok, aki nagyon szépeket csinál, viszont már pár nap múlva elkezd levegősödni és max. 4 hétig tart, de az már tényleg max.
á, ha megszokja, simán tud vele bármit csinálni, a vendégnek fel sem tűnik, csak ha látja. Nekem volt ilyen fodrász ismerősöm, onnan tudom.
Nekem kb most három centis, de már rövidnek tűnik, mióta megszoktam. Ezeket lehet igazán szépen díszíteni. Amúgy a vendégeim zöme kicsit kér, nem vagy ezzel egyedül :)
Jó éjt
Azért ne add fel,bármi is a gond,probléma.És attól,hogy sokszor nem érzékeljük a problémáktól az isteni szeretetet,még van belőle bőven.
reggelig sorolhatnám de nincs értelme:(
Jó éjt!
Én csak a pici szögletest vállalom be. A múltkor a húgom 2 centis hegyes körömmel állított haza! :))))
Csodálkoztam, hisz fodrász! :)))) De azt mondta nem zavarja a munkában! :))) Azért sajnálom a vendégeit! Remélem, mire nekem kell festeni a hajam, addigra lecseréli! :))))))