Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Na jó, egy kicsit visszaolvastam :)
Már sajnos köze sincs s keresztényi hithez,szerintem.Azzal még mindig jobban járna,mint a saját téveszméivel,amiket kiolvas a Bibliából,vagy megmondják neki,mit olvasson ki belőle.
Rosszul olvastad, egyes, ülj le fiam! :P
Ja értem:)))Mindig tanulhatunk valami újat is:P
Akkor légy üdvözölve...ááááááááááááááááááá:DDDDDDDD
Nincs ezzel gond, csak legalább ne terjesztené. Mondjuk akkor hogy szépítené meg az esténket? :D Keresztényi jó cselekedet ez, nem más :D
Nem írja, legalább is én nem olvastam benne sehol! :)))) Vagy melyik bibliában, talán igy kellene kérdezni? :)))) A Károly fordításban biztosan nincs! :)
Egy pár sec előtted felhívták rá a figyelmem:PPPP
he-he, legközelebb fizetsz :D
Áááááááá....:))))
Sajnálom Csicsó nénit,mert amikor ennyire tud egy embert manipulálni a saját vak hitrendszere,beteggé teszi őt magát...és nem fogad be semmi mást.
Szégyen, nem szégyen, én is nagyon tudatlan vagyok... Fogalmam sincs, hogy hol van a központi computer... És hogy az emberi segítség nélkül hogyan fog belém chippet rakni és követni minden lépésem...?...
Azt hiszem többet kellene ilyen tudományos dolgokkal foglalkoznom! :)))
Egyszerre vazze... :PPPPPPPP
A Bibliában le van írva nem tudtad? :DDDDDDDDD
olvasd el a bibliában, tuti, hogy írja :)
a középkorban ő lett volna a fő égető. A hit szent nevében. :D
Hát ez nem volt túl szép...nem kaptunk válaszokat Tőled,hol is van a központi komputer??
speciel rád gondoltam. Neked van szükséged kezelésre :D és ja. majd jól rájöszünk :D anyááááááááááááááám, ha már ontod a marhaságot, legalább helyesen tennéd, mert az talán nekem, mint magyarnak még jobban bántja a szemem, mind a sok ostobaság.
Jaj, csicso néni, ne menj el, mert ki fogja itt fenntartani a színvonalat! :))
Ahhoz képest, hogy csicso néni keresztény embernek tartja magát, ma elég jól osztotta a népet, gúnyolódott a "tudatlanokon" ! :))))
De kemény ez a hozzáállás! :))))))))))
ne allj a tukor elott! amugy meg tanulmanyozzatok mindket iranyba es majd rajosztok. jo ejt mindenkinek.
Huh, alig 2 órája voltam itt, de azóta eléggé felgyorsult a fórum! De vissza kellett olvasnom, mert ezt a párbeszédet nem akartam kihagyni! :)))))
Jót nevettem! :) Amúgy én is pont spagettit ettem! :))))
Vegyétek tudomásul, hogy nem az a hülye, aki a forgalommal szembe megy, hanem a forgalom! :D
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ördöggel jössz meg fenevaddal... Hol van ebbe tudomány? :) Amúgy a microchip téma marha izgalmas volt ráadásul a Bibliával is megmagyarázod... Íme a sikere... :)))
Hát tény, hogy nagy az isten állatkertje...
Mi van tudományosan alátámasztva? hol, és ki támasztotta alá? adjál már egy linket basszus...
ez kb annyira tudományos, mint fehér kakast áldozni teliholdkor. vazeeeeeeeee!
alpari mar hazai palyan se tudtok focizni,pedig ez mar nem biblia tudomanyosan ala van tamasztva,megmagarazva de ugylatom nincs kinek.
További ajánlott fórumok: