Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Haggyálmán ezzel a baromsággal... Ne akarj meggyőzni, hogy mi a fasza nekem.. Mert az én tudom egyedül.
És nem, nem fog megváltozni. Ha elmennék hülyére röhögném magam, mint ahogy a tévé előtt is hülyére röhögöm, ahogy a hiteseket nézem, meg sanyi bácsit, akinek mindenki mélyen benyal, és aki semmi mást nem csinál, csak baromi sok pénzt magának. És milyen jól csinálja! Le a kalapom előtte!
Én sok-sok évig csináltam. Ezért is tudtam eldönteni, hogy az nem az én utam.
Miért nem lehet elfogadni, hogy más más úton járunk?
Én sem akarok senkit megtéríteni...
Na végre valaki, aki bár tartozik egy egyházhoz, vagy nevezzük akárminek, mégis el tudja fogadni mások hitét. Egyébként a buddhizmus nekem is nagyon szimpatikus, használok néhány dolgot is belőle, hogy teljesebb legyen az életem. :) Nagyon szeretetteljes vallás. Egyébként a kereszténység is az lenne, csak valahogy így nem úgy tűnik...
De szerencsére van azzal is pozitív tapasztalatom. :)
Való igaz én a buddhizmusban találtam meg a hitemet.Mivel buddhizmus nem pusztán vallás, hanem sajátos ismeretelmélet, filozófia, etika és életmodell, az emberi önazonossághoz és üdvösséghez vezető út amit meditálással lehet elérni.Én tolerálom a többi vallást is hiszen mindenkinek
szíve joga miben hisz.Az a szomorú amikor egy igaz
vallásnak mondjuk valamelyiket és a többit üldözzük.
Sőt még fokoznám,amikor egy valláson belül van
mondjuk 3000 irányzat van lásd keresztény és bizony itt is tapasztaltam,hogy az egyik a másikat
szidja,hogy az ő irányzata az igazi a többi hamis
hollót egy könyvből a bibliából merítik a tudásukat
Tényleg? Miért is van műmindened?
Egyébként szerintem nekem sokkal több minden nem tetszene benned, mint rajtad.
Ahogy én tapasztaltam, azok az emberek vágynak ilyesmire, akik a belső problémáikat próbálják kompenzálni külsőségekkel...
És én miért is vagyok álszent?
Jujj...de szánalmas vót ezen megnyilvánulásod,ennél lekezelőbben nem megy??Megy az neked,mutasd csak,milyen vagy..Te vagy a megtestesítője a felebaráti szeretetnek,tiszteletnek,amiről a Bibliából tanultál!Az ilyenek miatt nem értékelik sokan,ami a Bibliában van!!
Amit tudok,az az enyém.A tiéd meg a mérhetetlen tapintatlanságod!És az 'én mindent jobban tudok' duma megy...nemhogy a pontos idő.
Nem kell bemutatnod ezt a felekezet,de magaddal rendesen lejárattad,mondhatom!Akiket ismerek tanukat,mind normálisabb,mint te szivem!
Válaszolnod nem kell,köszike,nem vagyok kíváncsi a csitris megnyílvánulásodra:))))
Baba33! Most nézem az adatlapod. A legfontosabb, amit tudni kell rólad, hogy szép nagy szilikoncicid van. :) Látom, téged nem sikerült tökéletesre megteremtenie, ha szükség volt ilyesmire. :)
Engem szeret, nekem szép nagy cicit adott vékony testtel. :D
Nem is gondoltam volna, hogy akiről ilyen fontos infó van az adatlapján, ilyen bölcs, és különleges, és csak ő tudja a tutit Istenről. :D