Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Naiv vagy... látens inkvizítorok márpedig vannak. :)
Jó éjt!
Na jól van. Érdekes volt, és nagyon tanulságos.
Látszik, hogy még fiatal vagyok. Hogy túlságosan magamból indulok ki. Én azt hittem, hogy a 21. században már kihalt a boszorkányüldözés... És hogy a szabad vallásgyakorlat azt jelenti, hogy mindenki abban hisz, akiben akar. Nem erőszak hatására megtérülve. Sok tapasztalattal lettem gazdagabb, úgyhogy köszönöm ezt elsősorban Babának és Csicsó nénikének. :)
Jó éjt mindenkinek!
Hát érdekes írások vannak itt a témával kapcsolatban
Szemezgettem egy kicsit és bizony egy kettő köszönő
viszonyban sincs a témával.
Sosem szoktam bántani senkit,igyekszem normálisan reagálni,de amikor azt látom,hogy valaki hisz Istenben,és mégis olyan megnyilvánulásai vannak,mint neked,mint aki érzéketlen mások hite,nézete iránt,az fel tud bosszantani.
Megértem én,ha felépültél,és Istenben találtad meg hited.De ettől még nem lesz más a hülye,csak más a nézete.
Nem ítéllek meg a külsőd alapján,sőt,egyáltalán sehogy nem ítéllek meg,de nem ártana több tiszteletet tanúsítanod,mert itt emberek írnak egymásnak,és nem egyezhet mindenben a hitünk,nézetünk.
Biztosan sok erő kellett ahhoz,amin átmentél,de nem tudhatod,ki miért lát másként dolgokat.
Istenben hihetsz,de a hited azt jelenti,felfedeztél valamit önmagadban,ami mindig is benned volt.Részei vagyunk,mind,minden ember.
Húha! Ezek szerint teljesen véletlenül próbálta kompenzálni őket. :D
De egyébként nem baj Baba, én így is elfogadlak, van barátnőm, akinek szilikon van a cicijébe, csak ő jó fej...
régen maga a vallás volt a törvény... ostoba.
Muzulmán országokban ma is a törvény fölé van emelve a vallás.
Nem-e?
"Azért csináltattam meg mert 2 gyermek 9-9 hónapi szoptatása után érdekes melleim lettek..Bár ez enyhén durva hogy "mellek"..Szerettem volna fiatalon még totál nő lenni.Ha most nem csináltatom meg amíg fiatal és szép vagyok,akkor öregen már minek?Szar volt ám nagyon a férjem zoknijával kitömni a melltartóimat és a strandon takargatnia csoffadt melleimet,ami egykor feszes és formás volt...Azért vagyok büszke rájuk mert az én testemen vannak, megdolgoztam értük és hidd el, hogy egész máshogy ébredek fel minden reggel azóta.."
Hát akkor mivel???????
Köszi. Majd én is imádkozom ugyanahhoz az Istenhez... (Aki szerinted nem ugyanaz...)
Ha pedig nem lett volna a külsőddel bajod, nyílván nem plasztikáztatod magadat. Ez elég evidens. De gondolom, hogy ehhez még hozzá jöttek a fejedben lévő bajos is...