Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Meleg lett rettenetesen.
Le kellene tespednem fekhelyemre.
Eleget tettem telephelyemen.
Kellemeset nektek kedvesek :)
Kedveseim!
Erre keleten zeng,nem keveset,fellegek megjelentek ,s csendes cseppeket eregetnek,melyek kellettek,mert meleg rettenes lett.Szervezeteteket nem terhelte meg e kellemetlen meleg?
Kedves csevejesek!
Csepp melleske mellett lehettem rengeteget.
Reggel keretes szerkezetembe tettem rengeteg szennyest s ezt felteregettem e percben.
Ej de fene meleg lett erre! Nem szeretem, de nem tehetek ellene.
Meleg lett, szeretem:)
Nem mentem semerre, teregettem, melyet szerkezetem rendbe tett, eledelt kevertem, tespedtem kereveten.
Rettenetes meleg nem kellene de megleszek vele.leheveredek gyepre s lelkendezek emberekkel :)
kellemeset nektek:)
Kedves csevejesek! Kellemes reggelt!
Kertemben tettem-vettem, nyeles leveles egyedeket permeteztem, szeretgettem!
Este fele be leshettek kertembe!
Kedvem nem ment el!!!!
Tekergetem eszemet, keresem eszemmel feleletet: kellemetlen kedvet keres rengeteg ember, ezzel helyzete kellemesebb lesz?
Kedvem nem szegte, mert emberem, gyermekem szeret, velem nevet!
Keveredett elme, rengeteg emberben. Emberek kedve renyhe, feje-esze keseredett... kellemetlen kedvet keres, helyzete nem lesz kellemesebb ...
Kedves csevejesek veletek csevegnem ezerszer kellemesebb...
Csevejesek elvesztetek?
Este, mese eseteket pergettem, lestem keretes szerkezetemen - eszeveszett emberek, elvtelen-kegyetlen tetteket tettek... brrr - ... nem csevegtem...
Jelenleg kerek meleg test kellemesen nevet egekben, kellemes reggelt nektek!!!!
Kedves csevejesek!
Csepp melleske e percben elment:(:(
Fellegek keveregnek, fellegnedv nem esett.Legyen estetek kellemes!
További ajánlott fórumok:
- Adj meg 3 mássalhangzót. Ebből, magánhangzó hozzáadásával értelmes szót alkoss!
- 3 mássalhangzó - pótoljuk ki magánhangzóval:)
- 3 magánhangzó, egy szó!
- Írj egy mondatot, melyben csak a magánhangzók vannak.Pl: Arra van a patak partja!
- Írnátok olyan melléknevet, amelyben a következő magánhangzók szerepelnek ilyen sorrendben: aaú?
- A következő szavakból minél több értelmes mondatot kell alkotni, a mondatokban többször is szerepelhet névelő