Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
Egyesével kell letölteni ezeket a fájlokat és utána kicsomizni? És míg egyet nem töltött le, addig nem tudom elindítani a másodikat?
Sok dolgot láttam már a letöltés terén, de ezt még sosem.
Vagy legyek prémium letöltő? Akkor egyben lehozza?
Nem szeretnék elégedetlen lenni és nagyon köszönöm az új részt, de ezt vmi miatt nem tudom sehogy se letölteni...
Folyton azt írja ki, hogy várjak ennyit, várjak annyit, ide kódot, oda kódot.. ilyenek.
Szerintem most a 7.évadban Hugo hát hogy is mongyam :D
egy bomba pasi :D
Bruixa!
Le akarod törni az összes reményünket? ;) :P
Igen, észrevettem. Én, mikor mindkettő feltűnt a nem tom hanyadik évad elején, azt hittem, hogy a kettő egy és ugyanaz..:) Aztán persze leesett..:)
FB-on lájkoltam a Hugo-t alakító színész
A suliról szívesen mesélnék, de a héten rengeteg melóm volt. A hétvégén majd megpróbálok időt szakítani és írok sokat, mert rengeteg érdekes storym van onnan...:)
Na, back to work.
Pugacsova: igen, már végig láttam.
bibi5: nekem eleinte hasonlónak tűnt Hugo és Fernando (ha jól emlékszem), de miután Hugo megborotválkozott a 6. évadra, utána már kicsit sem. Szerintem Fer egész helyes volt, Hugo viszont borotváltan már ... ööö ... hát nem az.
Bruixa !Te végig láttad Spanyolul az Internátust?
Mert akkor lenne egy kérdésem privibe ha nem gond !
Hát szerintem meg Paula játsza jobban a szerepét (Ízlések és pofonok)
Hát szerintem Paula eszméletlen édes,Evelyn-től meg frászt kapok olyan kis butuska..:)
Accelera!
(Nem Internátus téma)
Ha ez megnyuktat én is nagyon szerettem volna bentlakásos iskolába járni és én is szeretem a korházakat..:D:)
De én sem nem tudom miért.:)
Lehet mert h én sem így nevelkedtem fel.
Stella03:
Engem is érdekelne ez a bentlkásos sulis történet ha van kedved le írod priviben?:)
És én is észre vettem hogy mindenkinek Toshiba laptop-a van :D:D
Meg ugyan olyan pendrive-a van :D
Sztem nem az Internátus a lányos sorozat, hanem a Hoxa a lányos fórum. De lehet, hogy tévedek. Én több internátus-függő (na jó, inkább rajongó) fiút ismerek, mint lányt.
Amúgy bienvenido, lioooo.
Kedves Liooo!
Csak hogy nyugodtan aludj,az én férjem is internátus függő :D tehát így már nem vagy egyedül :)))))
És mindenkinek Toshiba laptopja van..
Amúgy nekem is, szóval..:D
Szerintem igen, csajos sorozat. De biztos van 1-2 úriember, aki a párjával nézi. De egyedül nem hiszem, hogy egy pasi rákattanna..
Tényleg nagyon sok hibát lehetne találni, a kisebb nagyobb részletekben, meg egy-két már-már idegesítő rész (pl. órán kell mindig mindent megbeszélni, vagy mindig pont kicsengetnek stb.), de a termék megjelenítéses reklámok bejönnek, pl amikor a Seatokat fényezik, vagy a csomag küldős ah mindig hozza a dobozt :D
Am ez csajos sorozatnak számít? Vagy csak itt fórumon van meg a hölgy dominancia? :)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek?