Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
sziasztok:)
nem tudjátok mikor lesz a következő rész?
köszönöm!! a Noiret-sra gondoltam:)
nagyon jó, nagyjából értem is a szöveget csak pár szót kellett szótáraznom:D:D
Az utolsó versszak utolsó előtti sora helyesen:
Ya me gustaría caminar manos en bolsillos.
A noiret-féle "dalnak" pedig itt az első kommentárban van a szövege:
De jóóóóó!!!!:):):) KÖSZI SZÉPEN!!!
Tetszik a szöveg..:)
Dióhéjban összefoglalja az internátust.
Feszültség, a nácik meg akarják ölni a srácokat, de nem túl hihető, mert a marketinggel gáz van: minden pasi macsó és minden nő jó.
De ha láttál már epizódot, tudhatod, hogy hazugság, mert minden pasi macsó, kivéve engem. Ez a szerep jutott nekem (szerencsére), egy feleselő áruló törpe, a nagyok árnyékában, akinek a végén semmi sem jutott, és nem kerül a magazinok honlapjára, mint szuperpop...??? Itt el van vágva.
Valami ilyesmi...
De Te érted is nyilván h mit rappel Roche. Kb. elmondanád h miről szól?:$:$
Annyit kihallani, hogy Internado..:)
Ez a legszupibb sorozat ami létezik. Az AXN most megint adja.. Tegnap újranéztem a 3. évad utolsó és a 4. évad első részét.. A Cayetano gyerek szellemétől még mindig ráz a hideg..:D
Viky: priviben.
Videók: a második (spontán beatboxos) nagyon állat! Fetrengtem a röhögéstől :D
bruixa!
Nem internátusos témában hova írhatnék neked egy emailt?
Nagyi563, a videó derített jókedvre? Amúgy: ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!
Van olyan videó is, ami csak így random készült Noiret-ről és Roche-ról, az előbbi beatboxol, utóbbi rappel..:D
Bevallom, spoilereket olvasgattam (amikről persze nem beszélek..) és akkor bukkantam rá. Vagy 60x megnéztem..:D:D Ugye h tök poénos??:D
Mindig úgy utáltam Noiret. A színész is olyan tök unszimpi volt, de most már tudom, csak a karakter miatt. Ebben a klipben olyan más...
Emberek, ezt láttátok?:)
A Noiret játszó színész, Carlos Leal rappel benne és a szám címe: Noiret..:D A klippen szerepel Ivan, Roche, Rebeka és Lucia..:D HATALMAS..:)
Dum spiro, spero. Amíg élsz, remélsz...:)
Meg a meló miatt úgyis gyakorlatilag 0-24-ben megy a laptopom, szóval ha már gép előtt vagyok..:):)
Annyira izgatott vagyok! Bár tudnék segíteni.. :(:(
Nem akarok akadékoskodni, de szerintem elég lenne napi 1x-2x... :D
A heti két epizód csak nagyon ritkán jön össze, és az nem mostanában várható :(
Valahogy több időnek tűnik. Amikor a nyomozónő elviszi Sandrát és a kis Samuelt az internátusba,akkor Samuel igen csak kopaszka :)
Viszont az utolsó részben szép szőke haja van. Gondolom nem 1 nap alatt nőtt ki neki :)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek?