Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
Köszi, köszi a felirat készítőinek!!!!! Már meg is néztem, Internátussal indult a nap:):) De sajnos már csak két rész van hátra:(:(
Spanyolországban nincs kémia meg fizika tanár, csak természettudomány szakos tanár. Amúgy szerintem egy magyar kémia tanárnak is lehet a másik tárgya a fizika.
Sziasztok!
Internado 7x13.avi
* Automatikusan eltávolított tartalom.
mostmár ki van javítva :)
! Internatus_s07e13_hu-sub.z03: CRC hiba a Internatus_s07e13_hu-sub.avi-ban. A fájl sérült
13. rész letöltés alatt :D
Sziasztok, még mindig feltöltés alatt van (nem megára hanem fileserve-re, szóval, holnap ugyanitt, reméljük már lesz. :)
én is szeretnék egy megás linket!(: (:
Én is igényelném majd a linket, ha felkerült! :)
Valaki nem emlékszik rá, h Martin kémia tanár?Én úgy emlékszem, h nem fizika tanár.Ja és mi volt az a jelenet, h Elsa egyik percben udvariasan érdeklődik Garrido családja után, aztán meg smárolnak...és nem mentség, h lehet pár nap múlva meghalnak.Marcost és Amaiat rettentően utálom,egy nagy szerelem elvesztését azért legalább egy jó ideig illene gyászolni!(ui: én is örülnék egy megás linknek:) )
de jó:) de valaki küldene megauplodos linket ha fel van téve teljesen ? vagy akármilyet amelyikkel egybe szedi le:D köszi előre is
Hahó! Feltöltés alatt van a 13. rész!!!!! :)))))) Nemsokára az is meglesz!!!
Köszi a fordítóknak, hogy ilyen gyorsak az utolsó pár résszel, hogy ne kelljen hetekig izgulni :)))
:D vagy ma más van szolgálatban,de nem tudom mi értelme hogy kitörlik a linkeket,csak elzavarják innen a felhasználókat másik fórumra.
MINDENKI FIGYELMÉBE:!!!!!!
Akik fent vannak face-n és nem tagjai még az internátus közösség-nek (pontosan így található meg)akkor csatlakozzanak mert ott is mindig naprakész infók,linkek vannak törlés nélkül.
éberke bealudt, hogy még mindig itt van ez a link:-)
Sziasztok!
Jaj, de örülök, ezt vártam!!!
Köszönöm!
Sziasztok!
Internátus 7x12
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ami fent volt két link, egy a filmnek egy a feliratnak, azok működnek. Én azok alapján néztem meg. A feliratot külön mappába tölti le, de csak át kell helyezni a film mellé.
HA letöltitek a filmet és a feliratot és ugyanazt a nevet adjátok neki akkor automatikusan ráteszi a lejátszó a feliratot. Nekem VLC lejátszóm van (ez kb 5 perc alatt leszedhető a netről)
Ha valakinek kellenek a linkek, elküldöm és igyekszem a lejátszásban is segíteni. Csak írjatok privát üzit!
Hajrá nektek, jó rész ám!!! :)
aviba nem lesz megauploados link?
gyere át oda,ahol az előbb írtam,és ott máris megtalálsz egy linket,megásat,amit nem törölnek ki,és az előző részekről is ott van minden link,nem lett eltávolítva.
nem előszőr tapasztalon, hogy folyamatosan 5-6 hozzászólást törölnek minden indok nélkül, máshova kéne menni beszélgetni
Igen,a mai nap nem csak ebben a fórumban de folyamatosan kitörlik ami nekik nem tetszik,még ha nincs link,akkor is.Van egy másik fórum ahol elég szépen kinőtte magát az internátus tábor,ott is sok mindent megtudsz,és a linkeket sem törlik ki.filmkatalógus.hu Bruixa is elérhető ott is.
én letöltöttem most végeztem reggel 8 óta a file- borzasztóról és megnézem most már megérdemlem
nekem is a fél válaszom fent van a felét kitörölték, így ugy sem tud segíteni senki
mindenki írogat, de kitörlik folyamatosan, azért léptem én is ki és nem írok minek
ó mostmár mind1 én így írtam a Milánnak face-re.Viszont a többiek nagyon csendben vannak,senki nem ír hogy sikerült-e neki megnézni,nagyon leült a topic.kivéve Caedy-t.
Bocsánat nem avi, hanem mp4
A megas linkről letöltött résznek nincs hangja és csúszik, 1-2 másodperc alatt ledarál 15 percet, elég vicces
További ajánlott fórumok: